Irinel Columbeanu, prima apariție după accidentul vascular: "Abandonasem tratamentul, dar nu asta a fost cauza"

 Oana Pantazi
.

În luna februarie, Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident vascular cerebral. Deși se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, omul de afaceri s-a recuperat foarte bine, iar recent a povestit în direct, la TV, despre motivele care au dus la acest deznodământ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La 64 de ani, Irinel Columbeanu a suferit un accident cerebral vascular și, după cum a mărturisit, acesta nu a fost primul, el trecând printr-un episod asemănător în tinerețe. Cu toate acestea, după cum mărturisește, omul de afaceri nu a avut prea multă grijă de sănătatea sa, omițând să-și ia tratamentul.

unnamed-file-3unnamed-file-3

Irinel Columbeanu, despre cauzele care au dus la accident vascular

După ce a fost operat pe 28 februarie, Irinel Columbeanu a avut ieri prima apriție publică la TV. Dat fiind că au trecut doar două săptămâni de la intervenție, omul de afaceri s-a recuperat foarte bine și ieri-seară a pășit în platoul XTra Night Show, unde a vorbit despre afecțiunea sa, dar și despre planurile de viitor.

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat: „Monica și Irina s-au îngrijorat pentru mine”

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux: „Abuzul de mâncăruri grase, de țigări, de băuturi energizante amestecate cu whisky'

Citește și: Irinel Columbeanu avea o cameră secretă în subsolul vilei de la Izvorani. Ce se întâmpla acolo

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița care a cântat Let it Go, într-un buncăr, în timpul bombardamentelor din Kiev

Citește și: Mira are un nou iubit, după despărțirea de finalistul Eurovision! Cine este și cu ce se ocupă

Columbeanu a mărturisit că are o mare parte de vină, dat fiind că nu și-a mai luat accidentul. Totuși, omul de afaceri crede că nu aceasta a fost cauza declanșării AVC-ului, ci existența în exces a colesterolului. Din fericire pentru el, nu i s-au spart vasele de sânge și nu s-a produs hemoragie, iar medicii au putut interveni imediat cu succes.

'Sincer, cam abandonasem tratamentul, dar nu cred că asta a fost cauza. Cauza a fost faptul că există niste acumulări de colesterol pe niște pereți interiori ai unor vase de sânge care irigă creierul, sângele circulând cu destul de mare viteză mai smulge niște bucățele din aceste depuneri, blochează la un moment dat vasele capilare care irigă o părticică din creier, care nu mai e alimentată cu oxigen din cauza lipsei de flux sanguin și mori, așa se produce AVC-ul', a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

A mai suferit un AVC, în urmă cu 41 de ani

Irinel Columbeanu a fost operat pe 28 februarie, după ce a suferit un atac vascular cerebral. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Elias pe data de 18 februarie, la doar două zilele de la lansarea cărții sale. Din fericire, omul de afaceri s-a recuperat foarte bine în urma intervenției.

Puțini știu însă că Irinel Columbeanu a mai trecut printr-un atac vascular cerebral în urmă cu 41 de ani. Acesta a declarat că nu s-a speriat nici la acel moment, având în vedere că avea doar 23 de ani la vremea aceea.

 „Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că în 1981 am mai avut un AVC și, drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci mai ales că eram tânăr', a spus el pentru Click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton