Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii. E profesoară de matematică

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii. Anul acesta, printre ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6, se numără și un cadru didactic. Eda Csoregi e una dintre cele 10 ispite feminine din cadrul show-ului de la Antena 1 și activează ca profesoară de matematică. Iată ce așteptări are tânăra de la emisiune!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii. Peste scurt timp, fanii emisiunii Insula Iubirii o vor putea revedea la Antena 1. Filmările pentru sezonul 6 au avut loc în Thailanda. De asemenea, la fel ca în edițiile anterioare, show-ul are aceeași gazdă, Radu Vâlcan. Anul acesta, telespectatorii vor face cunoștință cu noi ispite, atât masculine, cât și feminine.

Eda-Csoregi-ispita-1Eda-Csoregi-ispita-1

Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii. În total, 10 ispite masculine și 10 ispite feminine vor intra în acest rol la Insula Iubirii, sezonul 6. Printre ispitele feminine se află și un cadru didactic. Eda Csoregi este profesoară de matematică și e foarte entuziasmată de noua provocare din viața ei.

Citește și: Cine este Maria Vornicu, ispita de la Insula Iubirii.A recunoscut că a fost infidelă

Citește și: Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii.E scriitor și licențiat în psihologie

Citește și: Solista Biu Marquetti, originară din Cuba, ar lupta pentru România, în caz de război:”Aș pune mâna pe armă”

Citește și: Ce semnificație au bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat de Ziua Commonwealth-ului.Ducesa și-a arătat solidaritatea față de Ucraina!

Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii

Eda Csoregi, una dintre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, are 23 de ani. Până la această vârstă, ea se poate considera o femeie împlinită, cel puțin pe plan profesional, activând deja în domeniul dorit. Pe lângă educație, ea a cochetat și cu lumea sportului, fiind atletă, dar și cu cea a modellingului.

Eda Csoregi se descrie drept o fire ambițioasă și puternică. Ispita de la Insula Iubirii 6 spune că e foarte comunicativă și pregătită să încerce lucruri noi. Astfel, ea „pășește' în aventura din Thailanda cu inima deschisă.

„La doar 23 de ani, profesoara de matematică Eda Csoregi se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică. Fire comunicativă, gata să experimenteze lucruri noi, Eda a pornit în experienţa Insula Iubirii cu inima deschisă', se arată în comunicatul de la Antena 1.

Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii, are 23 de ani

Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii. Din filmulețul ei de prezentare aflăm că Eda Csoregi adoră să seducă. Aceasta își va arăta toate calitățile la Insula Iubirii și își dorește să-și găsească jumătatea în emisiune.

„Îmi place să seduc. O să-mi arăt arăt calitățile. Ar fi foarte frumos să-mi găsesc jumătatea aici, adică ar fi special', a spus Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii.

Ce studii are Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii

Eda Csoregi are peste 4.000 de urmăritori pe Instagram. Ea a menționat în descriere că este zodia Berbec. Ispita de la Insula Iubirii a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Fotografiile postate de Eda Csoregi pe rețelele de socializare arată că aceasta e pasionată de călătorii. De-a lungul timpului, ea a ajuns în mai multe destinații exotice, cum ar fi Cipru. De asemenea, se vede cu ochiul liber că nu se sfiește să pozeze în ipostaze provocatoare, în costum de baie.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton