Irina Rimes s-a luptat cu depresia și cu anxietatea: "Am fost de multe ori acolo, jos"

 Oana Pantazi
.

Irina Rimes este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu că în spatele zâmbetului artistei se află și niște povești de viață dureroase. Irina a mărturisit că, de-a lungul timpului, s-a luptat atât cu depresia, cât și cu anxietatea…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes a vorbit recent, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, despre momentele dificile din viața ei, artista mărturisind că a suferit și de depresie, dar și de anxietate. Cu toate acestea, artista a reușit să întoarcă lucrurile în favoarea ei, devenind mult mai puternică în urma acestor episoade.

Irina-rimesIrina-rimes

Irina Rimes: „Am senzația că tot timpul sunt anxioasă”

Deși este o femeie puternică și s-a zbătut enorm pentru a-și face loc în lumea showbizului din România, artista a plătit și un preț pentru asta… Recent, Irina Rimes i-a mărturisit lui Damian Drăghici că s-a confruntat nu o dată cu depresia și cu anxietatea. Artista a mai spus și că și-a creat un „filtru” la care nu renunță decât în situații rare, când simte că poate lăsa garda jos.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă, trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru', i-a mărturisit Irina Rimes lui Damian Drăghici.

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Ce relație a avut Ștefan Bănică cu regretatul său tată.Ce i-a spus seniorul după rolul din „Liceenii’

Citește și: Ce meserie a avut Mihai Gruia Sandu înainte să devină actor:„Am avut 4 la Purtare și am dat de șase ori la Teatru’

„M-a încurcat în multe feluri”

Simpatica jurată de la Vocea României a recunoscut, de altfel, că anxietatea a afectat-o nu o dată, dându-i viața peste cap în diferite situații.

„Din cauza acestei anxietăți am avut multe probleme. M-a încurcat în multe feluri …să mă exprim sau să scot 'substanța' din mine în cel mai frumos mod, așa cum știu că aș putea. Că eu aș putea, aș putea orice, dar există aceste mici chestii care mă încurcă și unul dintre ele e anxietatea', a mai spus Irina Rimes.

Artista iubește din nou

Dână la 29 de ani, Irina Rimes a trecut deja printr-un divorţ şi mai multe despărţiri, artista a început anul cu dreptul. Acum, se pare că norocul în dragoste i-a surâs și s-a arătat dispusă chiar să facă următorul pas în relație.

Noul ei iubit vine tot din lumea muzicii și este francez. David Goldcher i-ar fi furat inima frumoasei cântărețe. Într-atât, încât a părăsit și România.

Cei doi s-au mutat împreună cu chirie, în Franța. Petrec foarte mult timp împreună, iar artista pare mai fericită ca niciodată. Irina Rimes publică adesea filmări alături de noul iubit de la studioul de muzică unde fac repetiții.

‘Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie’, a transmis Irina Rimes, potrivit unica.md.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton