Mesaje și felicitări de Florii pentru cei cu nume de flori

 Dumba Gabriela
.

Mesaje și felicitări de Florii. Cele mai frumoase felicitări prin care poți spune un „La mulți ani!” original celor cu nume de flori din viața ta. Sigur că poți compune felicitări de Florii așa cum simți, dar dacă ești în lipsă de inspirație, poți alege una dintre felicitările de Florii propuse de noi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mesaje și felicitări de Florii

„La mulți ani” de Florii pentru toți cei peste 1,5 milioane de români care își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor, pe 25 aprilie 2021. Noi te ajutăm să le trimiți cele mai frumoase felicitări, fie că alegi să-i surprinzi pe cei dragi cu un telefon, un sms sau un mesaj pe Facebook.

Cei mai multi sarbatoriti sunt purtatorii numelui de Florin, Viorel si Viorica. Iata o lista de nume ce se sarbatoresc de Florii: Florin, Viorel, Florian, Florea, Florentin, Florinel, Trandafir, Bujor, Floricel, Margarit, Crin etc., iar numele feminine sarbatorite de Florii sunt: Viorica, Florentina, Florica, Floarea, Florina. Exista si nume mai rar intalnite, cum ar fi Garofita, Liliana, Iris, Lacramioara, Anemona, Panseluta, Delia, Narcisa, Malina.

Citeste si: Ce chimicale cancerigene se găsesc în vopseaua de ouă pentru Paște

Citeste si: Alimentele care îngrașă cel mai mult. Mare atenție în ce cantitate le consumi!

Citeste si: Ce alimente trebuie să consume bolnavii de COVID-19. Pot ajuta la refacerea mai rapidă a organismului

Mesaje și felicitări de Florii

Astăzi este ziua florilor și am rugat adierea vântului să îți dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale și arome inspititoare. Îți doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

Multă bucurie, sănătate, gânduri bune și vise împlinite celei mai frumoase flori de pe pământ. La mulți ani de ziua numelui!

Fie că viața ta să fie că un buchet de flori: colorată și plină de esențe frumoase. La mulți ani unei flori speciale!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viață ta! La mulți ani!

Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

Mesaje și felicitări de Florii

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ţine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Sper că din această zi frumoasă să îți împodobești viața cu cât mai multe flori care să se adune într-o cunună de realizări și de dorințe împlinite. La mulți ani!

De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton