Horoscop 25 aprilie 2021. Probleme în dragoste pentru unele zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 25 aprilie 2021. Azi, Saturn, dacă se află în cuadratura nepotrivită, le-ar putea crea probleme în dragoste, și nu numai, unora dintre nativii zodiacului. Pe de altă parte însă, îi va obliga pe cei aflați la ananghie să-și reconsidere situația și să ia decizii importante. Pentru unele zodii însă, comunicarea este favorizată, la fel și relațiile cu cei dragi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Berbec

Azi e posibil să te lași dominată de tristețe, iar lipsa anturajului și amintirea vremurilor în care ieșeai weekendurile te vor face să te întristezi. Nu lăsa gândurile negre să te domine. Sună-ți prietenii și ieșiți împreună la o plimbare în natură! Ai toate șansele să cunoști pe cineva.

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Taur

Saturn și Venus, aflate în conflict, ar putea să-ți creeze probleme pe plan amoros, dar vina îți cam aparține. A venit momentul să-ți verbalizezi nemulțumirile și să lași timiditatea la o parte, pentru că, de partea cealaltă, partenerul tău se simte la fel de neîndreptățit. Comunicarea e vitală azi!

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Gemeni

Ai tendința să iei totul mult prea personal și, mai ales, să-i enervezi pe cei din jur cu fixațiile tale. Iar faptul că te vei erija în victimă îl va deranja pe partenerul tău de viață, care nu va rămâne dator. Dă dovadă de diplomație și nu lăsa lucrurile să escaladeze, altfel vă veți certa chiar din nimic!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun. Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodiile care sărută cel mai bine.Ele cunosc secretul pasiunii

Citește și: Cele 4 zodii care îți citesc gândurile.Nativii care nu pot fi mințiți

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Rac

A venit momentul să realizezi că cea mai importantă persoană din viața ta ești tu! Te-ai ocupat mult prea mult de dramele celor din jur și te-ai neglijat pe tine… Astrele îți sunt însă favorabile și te vor ajuta să-ți vizualizezi problemele cu obiectivitate și, mai ales, să le rezolvi. Urmează o perioadă fastă pentru tine, atât personal, cât și profesional.

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Leu

Ar fi bine să ieși azi și să socializezi cât mai mult cu putință. Comunicarea este favorizată, așadar vei avea ocazia nesperată de a rezolva un conflict mai vechi, care te îndurera. De asemenea, relația de cuplu este bine aspectată, deci ai toate șansele să petreci o seară romantică.

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Fecioară

Astazi nimic nu pare să meargă așa cum sperai. Gândul îți e doar la job, unde ai lăsat lucrurile nerezolvate, iar comunicarea cu cei din jur lasă de dorit. Încearcă să nu-ți încarci familia cu problemele profesionale, nu vei reuși decât să-i întristezi și pe cei apropiați! Nu lăsa negativitatea să te doboare!

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Balanță

Nu ești deloc în formă azi și ți-ar plăcea să lenevești, însă problemele rămase nerezolvate nu-ți vor da ocazia să pierzi timpul… Mai mult, vor apărea probleme în familie care te vor capacita imediat. Vei fi nevoită să rezolvi totul în timp-record, dar, în cele din urmă, te vei bucura de o seară relaxantă.

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Scorpion

Configurația astrală a perioadei te ajută, dar, în egală măsură, îți și pune bețe-n roate… Chiar dacă apar soluții la unele probleme anterioare, vei constata că nimic nu se rezolvă fără efort. Vei lua niște decizii radicale atât pe plan profesional, cât și personal, însă acestea se vor dovedi de bun-augur în final.

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Săgetător

Deși lucrurile nu sunt chiar roz în viața ta pe niciun plan, optimismul tău debordant te va ajuta nu doar să descoperi situațiile care scârțâie, ci să le și rezolvi. Azi, comunicarea a te va ajuta să pui capăt unei situații care te deranja de multă vreme, iar asta îți va da curaj. Și în viața amoroasă apar perspective interesante pentru tine.

Horoscop 25 aprilie 2021 Capricorn

Ai tendința să vezi totul în negru azi, iar asta nu te va ajuta deloc să vezi lucrurile limpede. În plus, faptul că de multe ori ai obișnuiești să te lași influențată de sfaturile altora îți va dăuna. Nu e exclus să ai o ieșire nepotrivită față de partenerul tău de viață, așa că mai bine petrece-ți ziua în solitudine până îți trec nervii.

Horoscop 25 aprilie 2021 pentru Vărsător

Deși cuadratura dintre Saturn și Venus favorizează munca intelectuală, ție nu îți va folosi la nimic azi… Încăpățânarea cu care-ți susții opiniile te va face să pierzi teren atât pe plan personal, cât și profesional. Acordă o mai mare atenție detaliilor și nu lăsa cuvintele celorlalți să-ți treacă pe lângă ureche. Partenerul de viață îți va taxa comportamentul, iar asta ți se va întâmpla și la job ulterior…

Horoscop 25 aprilie pentru Pești

Astăzi gelozia îți va întuneca rațiunea complet și vei găsi motiv de ceartă chiar și acolo unde nu există. Persoana iubită va rezista cu stoicism asalturilor tale, însă, în cele din urmă, ar putea renunța la diplomație… Păstrează-ți cumpătul, posesivitatea nu te va ajuta să-ți păstrezi relația! Asta cu atât mai mult cu cât acuzațiile tale nu au o bază reală.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton