Cătălin Moroșanu, avertisment pentru Alex Velea: „Zanni o să facă dinți și o să te muște”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Moroșanu a fost invitat în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre experiența de la Survivor România, dar și despre colegii lui din Republica Dominicană. Cu această ocazie, Moro a spus că nu îl simpatizează deloc pe Zanni și chiar a avut un mesaj pentru Alex Velea, în contextul în care artistul îl susține pe Faimos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, după ce s-a accidentat pe unul dintre traseele sportive și a suferit o ruptură de menisc. Acesta a fost invitat în emisiunea Teo Show unde a mărturisit că nu îl simpatizează deloc pe Zanni. De asemenea, Cătălin Moroșanu a vrut să îl avertizeze pe Alex Velea în legătură cu Faimosul.

b-6b-6

Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Nu mi-a plăcut de el. chiar vreau să îi transmit și lui Alex Velea, pentru că știu că îl susține foarte mult și îi face o campanie de susținere, „Băi, Alex, la un moment dat, copiii o să crească, o să facă dinți și o să te muște!'. Atât vreau să îi zic.

Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Și multe lucruri s-au întâmplat în camp care nu s-au văzut la televizor. Asta e cea mai mare problemă', a spus Cătălin Moroșanu, întors recent de la Survivor România.

Citește și: Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce probleme de sănătate are Elena Marin, la Survivor.„Mă trezeam lângă ea și avea față umflată'

Citește și: Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor:„Au potențial foarte mare'

Citește și: Marilena sare în apărarea lui Albert, propus pentru eliminare la Survivor:„Din cauza invidiei și a frustrării…'

Citește și: În mai ții minte pe Alex Florea, reprezentantul României la Eurovision 2017?„Acum lucrez ca faianțar'

Alex Velea îl susține pe Zanni la Survivor

Alex Velea îl susține pe Zanni la Survivor România, însă, artistul a spus, la un moment dat, că nu este de acord cu limbajul pe care acesta îl are față de Elena Marin.

„În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit.

E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai, Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!’, a scris Alex Velea pe Instagram, la un moment dat.

Cătălin Moroșanu, despre Elena Marin de la Survivor

Cătălin Moroșanu s-a înțeles cel mai bine cu Elena Marin, la Survivor. Acesta a mărturisit că i-a plăcut foarte mult caracterul ei și faptul că are cei șapte ani de acasă.

Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț, are cei 7 ani de acasă.

Mereu a fost o femeie cu bun-simț și mi-a plăcut chestia asta. Au fost momente când și ei i-a fost greu și mie mi-a fost foarte greu. Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane. Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul‘, a spus Cătălin Moroșanu la Teo Show, emisiune difuzată de Kanal D.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton