Irina Fodor s-a întors de la Asia Express! Mesajul transmis de Răzvan Fodor, după revedere

 Dumitrache Medeea
.

Filmările pentru Asia Express sezonul 4 s-au încheiat, iar concurenții împreună cu Irina Fodor s-au întors acasă. Prezentatoarea emisiunii a fost primită cum nu se poate mai bine. Răzvan Fodor s-a ocupat ca revenirea ei să fie una specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor și-a luat la revedere de la Asia și s-a întors în România alături de concurenții Asia Express. Cu toții au simțit dorul de casă și de cei dragi și iată că a venit momentul în care aceștia au putut să-și revadă familiile.

irina-fodor2irina-fodor2

Irina Fodor s-a întors de la Asia Express

Irina Fodor a avut parte de o primire emoționantă, după întoarcerea de la Asia Express, pe care soțul ei a postat-o pe rețelele sociale.

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express:

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express:

Citește și: Carmen Tănase a vândut tot din București și s-a mutat la țară.

Citește și: Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Anamariei Prodan:

Răzvan Fodor a așteptat-o la aeroport și a dus-o direct acasă ca să-și vadă fetița. Cea mică a întâmpinat-o direct la poartă și s-au îmbrățișat vizibil emoționate. Din tot acest moment special nu a lipsit nici cățelul familiei. Și el a fost extrem de bucuros să-și vadă stăpâna acasă.

Ulterior, Răzvan Fodor a postat o fotografie cu el și Irina în timp ce stau pe terasa, cu două pahare pe masă. Cel mai probabil prezentatoarea i-a povestit soțului ei experiențele pe care le-a trăit la Asia Express.

„Mi-a venit franțuzoaica acasă și s-a reunit familia!!', a transmis Răzvan Fodor.

Irina Fodor, la Asia Express: „Am bătut sute de kilometrii'

Cu siguranță experiența Asia Express este una inedită și specială atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatorul emisiunii. Irina Fodor a povestit că a bătut sute de kilometrii și a vizitat 50 de locuri din Turcia.

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometrii, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță în care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia'.

În total este un traseu de 7.000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de km. Este enorm. Turcia este o țară extrem de frumoasă cu foarte multe comori ascunse pe care noi le-am descoperit pe ‘Drumul împăraților’.

Deși nu face parte din concurenți, Irina Fodor a resimțit oboseala în timpul filmărilor Asia Express și chiar și ea se mira că poate duce cursa mai departe.

E foarte greu și sunt uimită că pot duce cursa în fiecare zi mai departe. Simplu fapt că nu poți să pui pariu că ai unde să te odihnești seara după o cursă care și așa este epuizantă și fizic și psihic… Cred că mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul și o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat'.

Adică am trăit-o cu Răzvan, a încercat să își amintească tot, dar e foarte greu să îți amintești toate detaliile. Fiecare zi e cât o săptămână, adică ți se întâmplă atâtea lucruri într-o zi încât e imposibil ca memoria să le mai stocheze’, a declarat Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton