Maya, fiica Antoniei, a primit prima comuniune la catolici. Imagini de la ceremonie, alături de mama și frații ei

 Cica Cristina
.

Maya, fiica Antoniei, a împlinit 10 ani. Potrivit tradiției, odată cu aniversarea a primit și prima ei comuniune, dat fiind că micuța este de religie catolică, la fel ca tatăl ei, Vincenzo Castellano. De la ceremonie nu au lipsit mama ei, dar nici frații ei mai mici, Akim și Dominic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Antonia este în culmea fericirii și cât se poate de mândră de fiica ei, Maya. Micuța a împlinit 10 ani și este superbă! Ultimele imagini postate de vedetă cu fiica ei pe rețelele de socializare au făcut senzație.

Antonia-Maya-1Antonia-Maya-1

Maya a primit prima comuniune la catolici

Îmbrăcată în alb, la fel ca și mama și frații ei, Maya a primit prima comuniune la catolici. Frații ei, Akim și Dominic, băieții Antoniei și ai lui Alex Velea, și-au îmbrățișat sora, arătându-se extrem de fericiți.

De asemenea, zâmbetul larg de pe chipul Antoniei a spus tot. Artista a fost în culmea fericirii că îi este alături fiicei sale într-un moment atât de important din viața ei.

Citește și: Antonia suferă de dorul fiicei sale, Maya:”Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare”

Citește și: Cum se înțelege Maya cu frățiorii ei Dominic și Akim.Antonia și Alex Velea sunt cei mai fericiți părinți

Citește și: Catrinel Sandu, nuntă secretă în România.Primele imagini de la ceremonie

Citește și: Maria îl atacă din nou pe Zanni, câștigătorul Survivor:„Trebuie să deschideți ochii în legătură cu el'

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat după 7 ani

După șapte ani în care s-au războit prin tribunale, Antonia și Vinzenzo Castellano au finalizat divorțul în toamna anului trecut. Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță.

În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Așadar în prezent, Antonia este o femeie liberă.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.’, a declarat Antonia la acel moment.

Maya, fiica Antoniei, locuiește în Italia

Maya locuiește în Italia împreună cu familia fostului soț, însă ea și Antonia au o relație foarte apropiată.

„Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!', povestea Antonia în trecut.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton