Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran: "Luptăm amândouă cât putem de tare"

 Cica Cristina
.

Cristina Cioran a născut prematur, cu aproximativ două luni înainte de termen. Vedeta a trecut prin momente dificile și le-a transmis chiar imediat după ce și-a adus fetița pe lume să se roage pentru micuță și pentru ea. La două zile de când a devenit mamă pentru prima oară, actrița a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fetiței sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a trecut prin clipe grele, după ce a fost nevoită să nască prematur. Însărcinată la aproape 44 de ani, vedeta a devenit mamă în cursul zilei de duminică, dar a postat, cu ochii în lacrimi, un filmuleț prin care a dat vestea că fetița s-a născut cu două luni înainte de termen, la doar 29 de săptămâni de sarcină.

Cristina-Cioran-1-2Cristina-Cioran-1-2

Cum se simte fetița Cristinei Cioran

Cristina Cioran a oferit detalii despre starea de sănătate a fetiței sale, menționând că la acest moment atât ea, cât și fetița se simt bine. Mai mult, a subliniat că vor lupta pentru a trece peste aceste momente atât de grele.

„Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare, nu ne lăsăm așa ușor. Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întărește! Suntem AboveTheSky!', a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare, liniștindu-și fanii.

Cristina Cioran a născut prematur în urmă cu 2 zile

Cristina Cioran a născut duminică, înainte de termen, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Actrița a ajuns de urgență la spital, unde și-a adus micuța pe lume mai devreme.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!‘ , a spus Cristina Cioran, de pe patul de spital.

Citește și: Ce tratament face Cristina Cioran în timpul sarcinii

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran în sarcină, la 44 de ani:'Acest fibrom uterin…'

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Citește și: Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale:„Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal'

Cristina Cioran a fost diagnosticată cu fibrom uterin înainte de naștere

Cristina Cioran spune că nu a speriat-o niciodată gândul de a deveni mamă la 44 de ani, însă s-a temut că poate pierde sarcina, având în vedere riscurile de la această vârstă.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic., a mai spus Cristina, în urmă cu aproximativ două luni.

Tot atunci, vedeta a declarat că suferă de fibrom uterin, însă nu s-a arătat speriată de această problemă medicală.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece., este convinsă Cristina Cioran.

Cristina Cioran anunțase că va naște prin crezariană

Cristina Cioran anunțase deja că va naște prin cezariană. Chiar ea a anunțat în cadrul unei emisiuni TV.

Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare‘, a spus Cristina Cioran.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton