Irina Fodor, o nouă peripeție la filmările America Express: "Au vrut să ne dea și nouă o misiune"

 Dumitrache Laura
.

Irina Fodor a avut parte de o nouă peripeție la filmările emisiunii America Express. Prezentatoarea TV le-a povestit fanilor din mediul online că a avut de dus la bun sfârșit o misiune importantă. Soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că nu se aștepta nicio clipă la ce avea să urmeze. Chiar și așa, vedeta tv s-a amuzat pe baza celor întâmplate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor se află în America de aproape două luni, acolo unde se filmează noul sezon al reality show-ului America Express. Moderatoara TV este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta a avut parte de o experiență neașteptată.

Irina Fodor in AmericaIrina Fodor in America

În urmă cu câteva zile, Irina Fodor a avut parte de o experiență neplăcută. Prezentatoarea de la Antena 1, dar și colegii din producție și-au dus hainele la spălătorie. Vedeta tv și staff-ul au avut parte de o surpriză total neașteptată.

Citește și: Ștefan Bănică și Irina Fodor prezintă Dancing on Ice-Vis în doi, la Antena 1.

Citește și: Ce o enervează cel mai tare pe Irina Fodor la soțul ei, Răzvan:„În fiecare seară mă culc bombănind lângă el'

Citește și: Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza:”Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit”

Citește și: Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil:„Nici nu se uită la emisiune'

Irina Fodor, o nouă peripeție la filmările de la America Express

Irina Fodor se află deja de două luni în America, acolo unde filmează emisiunea America Express. Vedeta isi ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă la filmări. Recent, prezentatoarea tv a povestit că atât ea, cât și colegii ei din producție au avut parte de o experiență neașteptată. Irina Fodor a vrut să-și curețe hainele, iar pentru asta le-a dus la curățătorie. Ei bine, rezultatul nu a fost deloc cel așteptat. Obiectele vestimentare au fost scoase din saci si spălate de angajatii hotelului în care au fost cazați. Chiar și așa, moderatoarea tv s-a amuzat pe seama acestei peripeții. Soția lui Răzvan Fodor a povestit pe rețelele de socializare întreaga peripeție.

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele.Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă', a scris prezentatoarea de la America Express pe InstaStory.

Irina Fodor a ajuns pe mâna medicilor

La scurt timp după ce a ajuns în Mexic, Irina Fodor a ajuns pe mâna medicilor. Prezentatoara Tv a făcut o alergie solară, motiv pentru care a avut nevoia de intervenția specialiștilor. Vedeta le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online prin tot ce a trecut.

„Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă', a povestit Irina pe rețeaua de socializare.

Irina, dezvăluiri din culisele emisiunii America Express

La finalul lunii mai, concurenții emisiunii America Express au plecat către Mexic, acolo unde au avut loc primele filmări pentru noul sezon al emisiunii. Înainte de a pleca, Irina Fodor a dezvăluit detaliile din spatele acestui format. Vedeta a mărturisit că echipa emisiunii este formată din 150 de oameni, fiind compusă atât din români, cât și din străini.

„Suntem o echipă mixtă de români și străini, din foarte multe țări: Argentina, Spania, Anglia, Franța. Toată echipa aceasta de aproximativ 150 de oameni este în mișcare continuă. În fiecare zi, noi ne îndreptăm spre o altă locație, decât cea în care am fost cu o seară înainte.' a declarat Irina Fodor pentru spectacola.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton