Florin Rusu, acuzații acide după ce a aflat că Bianca Pop e însărcinată și că vrea să se mărite: "Cred că sunt multe minciuni"

 Dumitrache Laura
.

Florin Rusu și Bianca Pop s-au despărțit după doar câteva luni de relație. Recent, fosta ispită de la Insula Iubirii a anunțat că este însărcinată și vrea să se mărite. Florin a avut o reacție acidă și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fosta lui iubită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Florin Rusu și Bianca Pop își oficializau relația. Cu toate astea, povestea lor de iubire s-a dovedit a fi una imposibilă. Cei doi s-au despărțit, iar bruneta a mărturisit că așteaptă un copil și urmează să se căsătorească.

Florin Rusu si Bianca POPFlorin Rusu si Bianca POP

Bianca Pop și Florin Rusu s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că decizia separării a fost luată de Florin, fiind sătul de comportamentul neadecvat al brunetei. Fosta ispită a trecut repede peste despărțirea de artist, având în vedere că și-a făcut o nouă relație.

Citește și: Ispita Bianca Pop este însărcinată și se căsătorește:„Le-am făcut pe toate într-un an'

Citește și: Bianca Pop, fosta ispită la Insula Iubirii, are un nou iubit.E cântăreț și a fost la Puterea Dragostei

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire:„A stat cu capul în jos și…'

Citește și: Care este singura intervenție pe care și-a făcut-o Tania Budi:”Acum vreun an mi-am…”

Florin Rusu, acuzații după ce a aflat că Bianca Pop e însăecinată și că vrea să se mărite

Bianca Pop și Florin Rusu au pus capăt relației în urmă cu câteva săptămâni. La scurt timp, fosta ispită de a Insula Iubirii și-a făcut o nouă relație. Recent, Bianca Pop a anunțat că este însărcinată cu noul iubit, cu care vrea să se căsătorească. Florin Rusu și-a spus părerea despre intentiile fostei sale iubite. Conform acestuia, Bianca nu ar fi însărcinată. Ba mai mult, Florin susține că fosta ispită minte. „Eu am încercat să o ajut foarte mult. Mi-am dat seama că nu am cu cine. Se căsătorește? Eu nu cred că se va căsători. Să fim serioși… Nu e însărcinată. E puțin balonată și crede ea că e însărcinată. Cred că sunt multe minciuni', a declarat Florin Rusu pentru FANATIK.

Florin Rusu: „Mi-a făcut foarte mult rău”

Se pare că Florin ar fost cel care a pus capăt relației cu Bianca Pop. Fostul concurent de la Puterea Dragoste a mai spus că Bianca i-a jignit copilul, dar și pe mama fiului său,iar acest lucru l-a deranjat foarte tare. Despre noua relație a fostei sale iubite, Florin Rusu a spus că nu îl interesează cu cine se iubește Bianca și nici nu îi este dor de ea.

„Noi ne-am despărțit de câteva săptămâni, dar nu am vrut să fac tam-tam pe tema asta. Nu mă interesează cu cine e ea acum. Nu îmi pare rău de nimic. Nu regret această relație. Nici nu o să îmi fie dor sau să îmi pare rău după ceva trăit alături de ea.Mie mi-a făcut foarte mult rău. De aici a pornit totul. A vorbit urât despre copilul meu și mama copilului meu și eu nu pot să permit așa ceva', a mai spus Florin Rusu.

Florin Rusu are un copil cu Roxana Prințesa Ardealului

În urmă cu doi ani, Roxana Prințesa Ardealului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista a avut o relație cu Florin Rusu, în urma căreia a venit pe lume Dominic Rusian.

Ulterior, lucrurile s-au schimbat radical, iar cei doi au decis să se despartă. Artistul a declarat că merge săptămânal să-și vadă copilul căruia îi simte lipsa mereu. „Orice secundă fără el simt un gol și un dor imens', declara cântărețul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton