Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Mihaela Coșerariu, de nerecunoscut la 46 de ani

 Laciu Andreea
.

Multora nu le-a venit să creadă când au văzut cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Mihaela Coșerariu are un trup senzațional și parcă este de nerecunoscut în prezent, la 46 de ani, față de perioada în care era căsătorită cu prezentatorul TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum are un trup tras ca prin inel, părând că este gata pentru un concurs de fitness. Pozează foarte des în ipostaze de-a dreptul provocatoare și nu se ferește să le expună pe rețelele de socializare. Mihaela Coșerariu s-a fotografiat inclusiv topless sau în costume de baie minuscule.

fosta-sotie-a-lui-madalin-ionescu-2fosta-sotie-a-lui-madalin-ionescu-2

Cum arată acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Frumoasa brunetă își trăiește viața din plin. Mai are doar patru ani până ce ajunge la pragul de 50 de ani, dar fotografiile cu ea parcă surprind o puștoaică de 20 de ani, în timp ce se distrează pe cinste. Are un corp tonifiat, face mult sport și este mândră de modul în care arată acum.

Este schimbată total față de perioada de dinainte de divorțul din anul 2010. Nu s-a recăsătorit, iar după despărțirea oficială de Mădălin Ionescu a decis să se concentreze pe studii. A absolvit cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București, și ulterior a lucrat ca PR în diverse proiecte, conform Libertatea pentru femei.

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a despărțit de iubit:'Culmea singurătății'

Citește și: Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sînă, în direct la emisiunea lui Măruță: „Cred că…”

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluire incredibilă despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu:'Eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu'

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe a venit la ea acasă, la un an de la despărțire:„A stat cu capul în jos și…'

Ce spunea Mădălin Ionescu despre fosta lui soție

A fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu timp de aproape 14 ani, iar din acest mariaj au venit pe lume doi copii: Ștefania și Filip, care sunt îngrijiți acum de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. În anul 2010, prezentatorul de televiziune a prezentat public mai multe detalii despre divorț.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare.

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum', a dezvăluit Mădălin Ionescu, în anul 2010.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri dureroase despre Mihaela Coșerariu

Actuala soție a lui Mădălin Ionescu a lansat în mai multe ocazii „înțepături” publice la adresa fostei partenere de viață a prezentatorului TV. Ea susține că Mihaela Coșerariu nu s-ar mai fi ocupat cum trebuie de educația și bunăstarea celor doi copii, după divorț.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu', a dezvăluit Cristina Șișcanu, conform sursei citate anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton