Ce făcea Nicoleta Luciu în spatele camerelor de filmat, când juca în telenovele: "Tot timpul mă..."

 Raiciu Adriana
.

Ce făcea Nicoleta Luciu în spatele camerelor de filmat. Nicoleta Luciu este una dintre cele mai iubite vedete și a făcut furori în perioada în care făcea parte din proiectul Inimă de țigan. Recent, Denis Ștefan, prieten și coleg de plaotu, a spus ce prefera să facă actrița înainte să se pornească camerele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 20 de ani, atunci când a devenit asistentă în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu. Ulterior, ea a cunoscut succesul datorită rolului pe care l-a interpretat în serialul Inimă de țigan.

nicolea3nicolea3

De ceva ani, Nicoleta Luciu s-a retras în lumina reflectoarelor și și-a dedicat tot timpul familiei sale. Însă, colegii și prietenii său au adus-o în discuție, în cadrul unui interviu. Denis Ștefan și Doiniția Oancea și-au adus aminte de perioada de glorie și au povestit pe larg despre momentele trăite la fimări. Iată ce a spus actorul la un moment dat despre Nicoleta!

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 41 de ani. Și-a surprins fanii

Citește și: Ce dietă ține Nicoleta Luciu, la 41 de ani. Are un truc pentru a scăpa de celulită!

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Silvia Popescu după ce a câștigat de două ori Bravo, ai stil! și de ce nu s-a mai întors în televiziune:„Mi s-au mai făcut propuneri, însă…’

Ce făcea Nicoleta Luciu în spatele camerelor de filmat

În urmă cu ceva ani, Nicoleta Luciu a interpretat un rol în celebrul serial Inimă de țigan. A jucat alături de actori importanți, printre care amintim de Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Doinița Oancea, Lucian Viziru, dar și Denis Ștefan.

Se pare că înainte de fiecare filmare, vedeta de televiziune avea o strategie. Astfel, încerca să îl enerveze destul de tare pe Denis, asta pentru că observase că juca mult mai bine atunci când era nervos.

Tot timpul mă boscorodea Nicoleta. Mă enerva înainte de a da . Îmi zicea câte ceva să mă enerveze, să mă tachineze. Îmi zicea că a văzut că sunt mai bun actor când sunt nervos. Când aveam de jucat cu ea, eu aveam să fiu siderat de ce face țiganca aia. E adevărat, a prins ea că dacă mă enervează puțin înaintea scenei, o să iasă mai bine scena, o să fie mai mult zvâc așa. De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta. Am mai făcut o emisiune cu ea, în urmă cu câțiva ani, deocamdată s-a retras din lumea asta, dar niciodată nu e timpul pierdut. Nicoleta are un nume, e la fel de frumoasă și poate să revină oricând, dacă e interesată să o facă.”, a mărturisit Denis Ștefan, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.

Când a debutat Nicoleta Luciu în telenovele

Nicoleta Luciu a început să joace în telenovele în 2005, când a plecat de la emisiunea ‘Teo’. Atunci a fost primul ei rol în ‘Lacrimi de iubire’, pe Acasă TV. Ulterior, a jucat în mai multe seriale precum ‘Aniela’, ‘Iubire ca-n filme’, ‘Iubire și onoare’. Nicoleta Luciu a dat lovitura în carieră atunci când a jucat în ‘Inimă de țigan’ și ‘Regina’ alături de Cabral.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton