Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink. Ce discuție a avut Irinel Columbeanu cu soțul Monicăi Gabor: „M-a certat!”

 Dumitrache Laura
.

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink. Irinel Columbeanu a povestit în noua sa carte despre plecarea fiicei sale, Irina, în SUA. Fostul milionar vorbește în cel de-al treilea volum al autobiografiei sale despre rolul pe care Mr. Pink l-a jucat în viața fiicei sale. De asemenea, Columbeanu a mărturisit că iubitul Monicăi Gabor l-a certat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au o fiică, pe Irina, în vârstă de 15 ani. În 2018, adolescenta s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa și iubitul acesteia. Irinel Columbeanu a dezvăluit toată povestea ce l-a determinat să o lase pe unica sa fiică să se stabilească în America.

Mr. Pink si MonicaMr. Pink si Monica

Irina a locuit câțiva ani în casa de la Izvorani deținută de tatăl său pe vremea când afacerile îi mergeau bine. Fostul milionar recunoaște că a fost dificil ca Monica să îl convingă să o lase pe Irina să se mute în SUA. Irinel a mărturisit că i-a fost foarte greu să accepte situația, motiv pentru care, la început, nu și-a dat acordul.

Citește și: Cum a reacționat Irina Columbeanu când a primit cărțile scrise de tatăl ei:„E un copil special!'

Citește și: Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Citește și: Cum a aflat Manuela Hărăbor că fiul ei are autism:„S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Nici medicii nu îi găseau un diagnostic'

Citește și: Ioana Ginghină l-a părăsit pe Cove pentru Alexandru Papadopol:„M-a ajutat foarte mult, mi-a renovat apartamentul'

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink

Irinel Columbeanu a vorbit despre toate acestea în cel de-al treilea volum al cărții sale autobiografice. În cartea sa, fostul afacerist vorbește despre plecarea fiicei sale în Statele Unite ale Americii, dar și despre rolul pe care Mr. Pink îl are în viața Irinei. Columbeanu recunoaște că i-a fost foarte greu să accepte ca fiica sa să se mute în America.

Fostul milionar a avut o întâlnire cu Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor, unde au vorbit despre viitorul Irinei. Discuția a avut loc într-o parcare subterană, unde milionarul american se pare că ar fi avut o ieșire nervoasă. Afaceristul american s-ar fi supărat pentru că Irinel nu voia să o lase pe fiica sa să se mute în SUA. Actualul iubit al Monicăi Gabor ar fi fost deranjat de lipsa de reacție a lui Columbeanu.

Irinel Columbeanu: „M-a certat”

Mr. Pink și Irinel Columbeanu au avut o discuție referitoare la viitorul Irinei. Când și-a dat seama că Irinel nu vrea să o lase pe fiica lui să se stabilească în SUA, Mr. Pink a izbucnit. Fostul afacerist a povestit că actualul partener al Monicăi Gabor l-ar fi certat.

Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.', a scris Irinel în cel mai nou volum al cărții sale.

Ce l-a determinat pe Irinel Columbeanu să renunțe la custodia fiicei sale

În 2018, Irina Columbeanu urma să își petreacă vacanța de vară în SUA, dar când sejurul se apropia de final, afaceristul i-a permis acesteia să rămână acolo. Condițiile de trai și posibilitățile de dezvoltare din America l-au determinat pe Columbeanu să renunțe la custodia fiicei sale.

„Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă. Si după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles. Când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK', se mai arată în cartea lui Irinel Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton