Ce spune Mădălin Ionescu despre gestul lui George Buhnici. Detaliul pe care puțini l-au observat: "Mi se pare straniu"

 Laciu Andreea
.

Puțină lume a observat acest detaliu atunci când George Buhnici a făcut afirmațiile controversate la TV. Mădălin Ionescu și-a dat seama de asta, dar s-a abținut până acum. Deși soția lui, Cristina Șișcanu, a fost mult mai vocală, de data aceasta și prezentatorul a decis să facă niște afirmații publice, în care să își exprime părerea despre acest scandal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a avut acel derapaj la TV, într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, George Buhnici a primit un val de critici. Printre cei care l-au taxat dur pe acesta se numără inclusiv vedete de televiziune sau alte persoane publice de la noi. Cristina Șișcanu a fost revoltată de spusele vloggerului, iar acum soțul ei a dezvăluit public ce crede, de fapt, despre vorbele fostului coleg de breaslă.

madalin-ionescu-2madalin-ionescu-2

Mădălin Ionescu, adevărata opinie despre scandalul cu George Buhnici

Soțul Cristinei Șișcanu i-a provocat pe fanii lui să îi pună întrebări pe Instagram. Unii dintre aceștia și-au dorit să știe care este părerea lui despre declarațiile controversate ale lui George Buhnici. Cu toate că a recunoscut acum că a evitat intenționat să comenteze acest subiect sensibil până acum, de data aceasta Mădălin Ionescu a dezvăluit ce a observat în interviul cu vloggerul.

„N-am vrut să intru foarte agresiv în povestea asta. Ce mi se pare straniu e că nu a înțeles un detaliu esențial. Majoritatea șefilor departamentelor de marketing sunt femei, practic de acolo vin contractele. Ori a ți le pune în cap, când știi că dețin aceste funcții, e o chestie anti-business, măcar la chestia asta pragmatică trebuia să se gândească.”, a declarat Mădălin Ionescu, pe contul personal de Instagram, conform WOWbiz.

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie. A postat o fotografie în semn de revoltă față de afirmațiile lui Buhnici: „Să se oripileze

Citește și: Antonia, atac subtil la adresa lui George Buhnici. S-a pozat în costum de baie, cu vergeturile la vedere

Citește și: Cum arată Lorena, soția lui Buhnici, în costum de baie. Vloggerul a spus despre ea că are siluetă de minoră

Citește și: Marina Almășan a jignit-o și pe Mihaela Rădulescu. Acum 9 ani, vedeta TVR ironiza sportul și siluetele perfecte: „Dive despuiate care…”

Cum s-a apărat George Buhnici

După declarațiile care au stârnit revolta oamenilor simpli, dar și a vedetelor deopotrivă, soțul Lorenei Buhnici a postat un text pe blogul personal, în care și-a explicat gestul controversat.

„Am criticat public expunerea obezității și celulitei. Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională.

O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.”, a scris George Buhnici, pe blogul personal. 

Cristina Șișcanu îi plânge de milă soției lui Buhnici

Soția lui Mădălin Ionescu nu s-a ferit să îți exprime public opinia, încă de la începutul acestui scandal. A făcut-o într-un mod cât se poate de tranșant și a discutat inclusiv despre Lorena, soția lui George Buhnici.

‘Evident, că fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de sănătate, dar echilibrul în toate este binevenit. Săracul, el s-a lansat într-un subiect care nu este foarte bine stăpânit de el. Celulita și vergeturile nu sunt neapărat legate de mersul la sală sau de kilograme.

Ceea ce vreau să spun este că eu am sesizat în discursul lui Buhnici lucruri mai grave decât atât. Practic, și-a umilit soția atunci când a spus că el se duce la mare că vrea să vadă piele și vrea piele fără vergeturi și fără celulită și, evident, că se uită după țâțe și după buci.’, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton