Irina Columbeanu își câștigă banii singură. Cum a reușit să aibă zeci de mii de euro în cont, la doar 15 ani

.

Irina Columbeanu a devenit o adevărată adolescentă. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește de mai bine de trei ani în America, împreună cu mama sa, Monica Gabor. La 15 ani, Irina a reușit să câștige primii bani făcuți chiar de ea. Fiica fostului afacerist are în cont câteva zeci de mii de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiica lui Irinel Columbeanu a ajuns la vârsta adolescentei și deja reușește să facă primii bani de una singură. Irina s-a mutat în America în urmă cu mai bine de trei ani, atunci când tatăl ei a decis să o trimită la Monica Gabor. Fostul afacerist a vrut să îi ofere fiicei sale un trai decent, având în vedere că afacerile sale au dat faliment.

IRINA COLUMBEANUIRINA COLUMBEANU

Adolesenta locuiește împreună cu mama sa și cu iubitul acesteia, Mr. Pink. Se pare că afaceristul chinez s-a implicat foarte mult în educația Irinei, acesta fiind cel care l-a convins pe Irinel să o lase pe fiica sa în America. Puțină lume știe că fiica Monicăi Gabor este pasionată de pictură, iar părinții ei au descoperit că au această pasiune.

Citește și: Cum a reacționat Irina Columbeanu când a primit cărțile scrise de tatăl ei:„E un copil special!'

Citește și: Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, declarații de la Judecătorie:”M-am săturat de telenovele”

Citește și: Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram:”Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”

Irina Columbeanu își câștigă banii singură. Vinde tablourile pictate de ea cu sume exorbitante

Irina Columbeanu este unica fiică a lui Irinel Columbeanu. Adolescenta locuiește în America, împreună cu mama sa. Tânăra a surprins cu ideile sale și talentul pe care îl are. Irina a câștigat primii bani din vânzarea tablourilor pe care și le-a adus din România.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irine Columbeanu este pasionată de pictură. Fanii tatălui ei și-au adus aminte cum în urmă cu șapte ani, adolescenta a avut primul vernisaj în România unde și-a expus câteva lucrări. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării', a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, pentru impact.ro.

Irina Columbeanu a câștigat în jur de 10.000 de euro

Fiica fostului afacerist este extrem de talentată, iar picturile sale au început să fie vândute. Irina a câștigat în jur de 10.000 de euro în total din vânzarea tablourilor. Adolescenta a continuat să picteze și în America.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca', a mai spus Irinel Columbeanu.

Irina este pasionată și de atletism

De asemenea, Irina Columbeanu este pasionată și de atletism. Fiica Monicăi Gabor a participat și la competiții sportive, iar Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica lui. Acesta a spus că are câteva antrenamente pe săptămână.

A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani', a mai spus fostul afaceristul pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton