Cum au reacționat fetițele lui Pepe, când și-au întâlnit fratele nou-născut. Primele imagini de familie 

 Borcilă Andreea
.

Cum au reacționat fetițele lui Pepe, când și-au întâlnit fratele nou-născut. Artistul este în culmea fericirii, mai ales de când a devenit tată pentru a treia oară, de data asta de băiat. După ce a plecat într-o vacanță binemeritată pe litoral alături de logodnica sa și de fiul lor, cântărețul s-a întors cu forțe proaspete. De curând, cu toții s-au întors acasă și fetițele lui din căsnicia anterioară au făcut cunoștință, pentru prima dată, cu frățiorul lor. Iată cum au reacționat! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Acum două săptămâni, Pepe și logodnica sa, Yasmine Ody, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, care îi poartă numele artistului. Cei trei au plecat, de curând, într-o vacanță binemeritată pe litoral, unde s-au relaxat și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. 

pepe-5-2pepe-5-2

De când a devenit tată pentru a treia oară, de data aceasta de băiat, Pepe este, cu adevărat, un om împlinit. Dacă pe plan profesional, a atins succesul de mult, în plan personal toate îi merg ca unse. După vacanța de pe litoral, întreaga familie s-a întors acasă, prilej cu care fetițele artistului, din fosta căsnicie cu Raluca Pastramă, l-au întâlnit pentru prima dată pe frățiorul lor. 

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, prima vacanță împreună cu fiul lor. Ce destinație au ales:„Inima mea'

Citește și: Pepe a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.Primele imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Îl mai ții minte pe Răzvan Manea de la Insula Iubirii?Ce s-a întâmplat cu fostul concurent, după ce s-a despărțit de Cati

Citește și: Ce operații estetice are Nicole Cherry:„Nu sunt genul de persoană care să mint'

Cum au reacționat fetițele lui Pepe, când și-au întâlnit fratele nou-născut

Pepe și Yasmine Ody au devenit părinți acum două săptămâni, fiind extrem de mândri de băiețelul lor, care îi poartă numele artistului. Cei trei au plecat într-o vacanță pe litoral, acolo und s-au relaxat și s-au bucurat de vremea frumoasă. În social media, cântărețul nu ezită să le povestească fanilor cele mai recente întâmplări din viața lui. De curând, el împreună cu logodnica sa și cu băiețelul lor s-au întors acasă din vacanță.

Artistul a publicat mai multe InstaStory-uri, în care apar fetițele lui din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă. Fetele lui au făcut cunoștință, pentru prima dată, cu frățiorul lor nou-născut. În fotografii, se vede cum cele două fiice ale lui Pepe zâmbesc larg, semn că sunt extrem de fericite, dar și emoționate, că și-au întâlnit fratele mai mic.

Nici bebelușul nu a avut vreo reacție, simțindu-se confortabil alături de persoane noi. Artistul nu s-a mai putut abține și a fotografiat momentele de tandrețe între copiii lui, fiind extrem de mândru de familia pe care și-a creat-o. Fetițele lui Pepe se înțeleg foarte bine și cu logodnica lui Pepe și, de multe ori, au fost surprinse împreună, bucurându-se de timpul petrecut. 

Pepe și-a cerut iubita de soție 

La mai putin peste un an de când s-au afișat pentru prima dată împreună, Pepe și Yasmine au devenit părinții unui băiețel. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce artistul a divorțat de Raluca Pastramă. Pepe mai are două fetițe, pe Maria și Rosa, din fosta căsnicie.

Yasmine s-a afișat pe rețelele de socializare împreună cu fiul ei, iar fanii au observat că tânăra poartă un inel de logodnă. Acest lucru poate însemna că Yasmine a fost cerută în căsătorie de artist. Pepe și Yasmine au fost în vacanță pe litoral, unde au petrecut momente de neuitat alături de fiul lor. Momentan, Pepe nu a confirmat cererea.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton