Irina Columbeanu, campioană la robotică. Fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor și-a făcut tatăl să plângă de bucurie: "Îmi doresc să devin medic cardiolog sau neurochirug "

 Laciu Andreea
.

Irina Columbeanu strălucește de când s-a mutat cu mama ei în America. Mai nou, fiica Monicăi Gabor din căsnicia cu Irinel Columbeanu, este o adevărată campioană la robotică. De asemenea, adolescenta visează să aibă în viitor o meserie care să-i permită să salveze cât mai mulți oameni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Inițial, Monica și Irinel au divorțat cu scandal. Și-au aruncat cuvinte grele, iar afaceristul a refuzat pentru o perioadă să își lase fosta soție să o vadă pe fiica lor. Anii au trecut, cei doi au căzut la pace, iar acum Irinuca locuiește deja de câțiva ani cu mama ei, în Statele Unite ale Americii.

irina-columbeanu-1irina-columbeanu-1

Irina Columbeanu, pasionată de robotică

Fiica Monicăi Gabor a profitat de oportunitățile școlare la care ar fi avut cu greu acces în România. Este pasionată de robotică și a participat alături de mai mulți colegi la un eveniment cu totul deosebit. Tinerii au construit mașinuțe pentru copiii cu dizabilități, apoi a dezvăluit pentru presa locală, din Malibu, că visează să devină un medic cardiolog sau neurochirurg, ca să salveze vieți.

După ce și-a dus la bun sfârșit misiunea, împreună cu cei șapte colegi, Irina Columbeanu a făcut câteva declarații emoționante pentru jurnaliști.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, sunt extrem de încântată pentru că putem aduce și noi o mică contribuție la schimbarea în bine a unor vieți. În plus, dobândesc noi cunoștințe și înțelepiune. În aproximativ două-trei ore, s-au construit zeci de mașini, și asta pentru că ne-am unit cu toții, cu determinare, abilitățile noastre, lăsând fiecare ego-urile în urmă', a declarat Irina Columbeanu, conform Playtech.

Citește și: Cum a reacționat Irina Columbeanu când a primit cărțile scrise de tatăl ei: „E un copil special!'

Citește și: Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Citește și: Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Citește și: Fiica cea mijlocie a Laurei Cosoi a împlinit 2 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Să ții minte că viața înseamnă să iubești”

Fiica lui Irinel Columbeanu își dorește să devină medic

Cu toate că trăiește în lux alături de mama ei, se pare că Irinuca nu a uitat și de cei aflați la nevoie,. Pe lângă utilizarea roboților pentru copiii cu dizabilități, fiica Monicăi Gabor speră să ajungă un medic de renume, care să ajute cât mai mulți oameni

„Îmi doresc să devin medic cardiolog sau neurochirug și, pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea unor noi oportunități pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu, pe care sper să le pot folosi pentru a salva vieți. Mă gândeam că mașina pe care o construiam este pacientul meu și cu fiecare pas parcurs îmi imaginam că suntem cu un pas mai aproape pentru a salva o viață. Ceea ce făceam în realitate era ca o operație fictivă', a mai dezvăluit Irina Columbeanu.

Irinel Columbeanu, impresionat până la lacrimi

Fostul soț al Monicăi Gabor a recunoscut că a plâns de bucurie după ce a văzut clipurile cu fiica sa. Mai mult decât atât, el a ținut să o și felicite, imediat ce a aflat despre realizările ei minunate.

„Pe mine m-a făcut să plâng urmărind cele două filmulețe și faptul că empatizează cu alți copii din comunitate mai puțin norocoși.Am felicitat-o azi dimineață. A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, a luat sala pentru școala de șoferi, iar în ianuarie, când va împlini și 16 ani, după ziua Monici, va putea și să conducă', a dezvăluit Irinel Columnbeanu, în exclusivitate pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton