Magda Pălimariu a născut. Prima imagine cu bebelușul/ EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Magda Pălimariu a născut! Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru prima dată, astăzi, 20 august, chiar de ziua ei de naștere. Vedeta de la PRO TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nașterea micuțului a venit la aproximativ un an de când părinții lui s-au căsătorit. Fericita veste a fost împărtășită în public chiar de către frumoasa șatenă. Aceasta a postat și prima imagine cu bebelușul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu a născut. Vedeta e astăzi, 20 august, în culmea fericirii, după ce Dumnezeu i-a îndeplinit cel mai mare vis. Fosta prezentatoare de la meteo a devenit mamă pentru prima dată. Vestea nu a bucurat-o doar pe ea, ci și pe soțul ei, Ionuț Eriksen. Cei doi au devenit părinți, la aproximativ un an de când s-au căsătorit civil, în secret.

magda-palimariu-1-4magda-palimariu-1-4

Magda Pălimariu și soțul ei nu-și mai încap în piele de fericire de când au devenit părinți. Încă din prima secundă, băiețelul lor s-a transformat în centrul Universului lor. A fost un copil dorit, astfel că așteptau cu nerăbdarea întâlnirea emoționantă. Astăzi, vedeta de la PRO TV și-a strâns pentru prima oară micuțul la piept, sentiment ce nu poate fi comparat cu nimic altceva.

Citește și: Magda Pălimariu, adevărul despre provocările din căsnicie:„Nu zic că este totul roz. Atunci când apar nori pe cerul dragostei…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cine este noua iubită a lui Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu.Și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă

Magda Pălimariu a născut

În urmă cu scurt timp, Magda Pălimariu și-a luat prin surprindere toți fanii din mediul online. Frumoasa șatenă i-a anunțat că a născut și că a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta de la PRO TV a făcut și primele declarații, iar, cu această ocazie, a dezvăluit și numele băiețelului.

În același timp, pentru ca surpriza să fie și mai frumoasă, Magda Pălimariu le-a dezvăluit internauților și cum arată fiul ei. Aceasta a postat prima imagine cu micuțul pe rețelele ei de socializare. Poza le-a topit pe loc inimile admiratorilor, iar fotografia a fost asaltată rapid cu sute de like-uri și comentarii apreciative prin care o felicitau pe vedetă.

Magda Pălimariu și soțul ei s-au căsătorit în secret, anul trecut

Anul trecut, în 2021, Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret! Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1. Se pare că, în aceeași zi, au făcut și ceremonia religioasă. Slujba a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, din centrul Capitalei.

Vedeta a purtat atunci o rochie albă, mulată, fiind în centrul atenției. Partenerul prezentatoarei a optat pentru un costum bleumarin.

Cum a fost cerută de soție

Acum ceva timp, Magda Pălimariu ne-a povestit, în exlusivitate, cum a fost cerută în căsătorie de către Ionuț Eriksen, bărbatul căruia i-a spus „da’ în mare secret.

„Pentru mine, spontan… munca din spate, nu știu. (zâmbește). Glumesc! Voiam să facem asta, era cursul natural, eram în punctul firesc al relației, iar cererea a venit la fel de normal – a fost un moment al nostru, fără alte priviri', a spus Magda Pălimariu prentru revista VIVA!, acum ceva timp.

Sursă foto: Marius Bărăgan, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton