De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral: „Mi-e dor de el”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral. Cei doi formează unul dintre cele mai de succes cupluri de comedianți încă de dinainte de 1990. În această perioadă, aceștia obișnuiau să încânte publicul la teatrele de vară de pe litoral, însă anul acesta nu s-a întâmplat așa. Iată motivul pentru care cei doi nu au fost văzuți împreună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de 30 de ani, Romică Țociu și Cornel Palade i-au distrat pe români. Ani în șir, aceștia au adus bucuria pe chipurile turiștilor aflați în vacanță pe litoral, dar și românilor din diaspora. Anul acesta, însă, cei doi nu au mai fost văzuți împreună la spectacolele care se țineau la teatrele de vară. Într-un interviu recent, Romică Țociu a vorbit despre motivele care au produs separarea dintre cei doi.

tociu-1tociu-1

De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral. În anii din urmă, Romică Țociu și Cornel Palade erau nelipsiți de la teatrele de vară. În acest an, cei doi nu au mai fost văzuți împreună, spre nedumerirea miilor de fani.

Citește și: Cornel Palade concurează la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la 70 de ani.De ce nu și-a însoțit Romică Țociu prietenul: „Eu am…”

Citește și: Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, la 7 luni după ce a înghițit bilele magnetice:”A fost operat de două ori”

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc de o nuntă fastuoasă.Cine se află pe lista invitaților și ce rochie va purta mireasa

Citește și: Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, și-a cerut iubita în căsătorie:„Îmi venea să plâng'. Imagini cu inelul de logodnă

De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral

Romică Țociu a explicat că atât el, cât și Cornel Palade sunt implicați în alte proiecte, motiv pentru care nu au putut susține show-uri împreună.

„E prima dată în cei peste 30 de ani de când suntem împreună pe scenă când ni se întâmplă asta! Însă asta ni s-a întâmplat fiindcă meseria asta a noastră e frumoasă, mai ales când ai de lucru! Și eu am avut contract, și el a avut, dar separat. Uneori viața ne mai joacă și feste!

E prima dată după atâția ani când ni se întâmplă așa ceva înaintea sezonului estival, perioadă a anului pe care noi o marcam de obicei prin multe show-uri împreună. Cele mai multe, așa cum știe toată lumea, pe litoral!', a explicat situația Țociu pentru playtech.ro.

„Mi-e dor de el'

Romică Țociu a mărturisit că îi duce lipsa lui Cornel Palade, însă a subliniat că, din toamnă, vor putea fi văzuți împreună pe scenă.

„Mi-e dor de el, cum să nu! Când faci atâta amar de vreme multe lucruri împreună, obișnuința devine o a doua natură. Dar nu avem ce face! Vă promitem însă că la toamnă ne luăm revanșa! Vom juca și în țara, și în străinătate, din plin. De fapt, agenda e atât de bogată că abia ne vom trage sufletele. Până și Crăciunul e antamat, pentru românii care trăiesc și muncesc la Londra!', a adăugat acesta potrivit sursei citate.

„Televiziunea rămâne cea mai ușoară cale de a vă reîntâlni cu noi'

În această perioadă, Romică Țociu filmează pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă', în timp ce Cornel Palade se află în Republica Domicană, unde au loc filmările pentru emsiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

„Televiziunea rămâne cea mai ușoară cale de a vă reîntâlni cu noi, cu amândoi! Acum, la finele lunii august și ceva din septembrie, îl puteți admira pe Romică Țociu pe micile ecrane.

Apoi, ies eu din scenă și intră Cornel Palade! Care, știți foarte bine, a prins un contract cu o televiziune concurentă! Așa că continuăm să ne completăm și de la distanță, fără să ne fi vorbit în vreun fel!', a conchis acesta.

Sursa foto: Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton