Ionuț Dolănescu nu ține cont de restricții când vine vorba de mama lui! Artistul a petrecut Paștele în România, alături de Maria Ciobanu și familia lui

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Dolănescu a revenit din America pentru a petrece Paștele în casa din București, alături de soție și cei trei copii ai lor, dar și împreună cu mama sa, Maria Ciobanu, în vârstă de 82 de ani acum. Chiar dacă restricțiile impuse de starea de urgență în care se află România impun izolarea bătrânilor, artistul n-a putut sta departe de mama lui.

11121112

Profitând de vremea bună, cântărețul de muzică populară a vrut să se relaxeze alături de cei trei copii ai lui în curte, așa că a încins și un grătar cu ocazia Paștelui, scrie Libertatea.

Pentru că are o relație extrem de apropiată cu mama lui, îndrăgita Maria Ciobanu, Ionuț Dolănescu a invitat-o la masă, în ciuda avertismentului medicilor de a păstra distanța de persoanele în vârstă, din cauza riscului mare de infectare cu COVID-19.

„Maria Ciobanu este bolnavă și în ultimul an starea de sănătate s-a agravat. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații', precizau, anul trecut, surse apropiate artistei, potrivit știrilekanald.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton