Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, mărturisiri dureroase înainte de parastasul de 6 luni: "Este cumplit, nu pot să cred că el nu mai există. L-am visat de cinci ori"

 Cica Cristina
.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu încă suferă după pierderea lui Mihai Constantinescu și face dezvăluiri dureroase înainte de parastasul de șase luni.

Mihai-Constantinescu-1Mihai-Constantinescu-1

Mihaela Constantinescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu, încă nu poate accepta pierderea artistului. Susține că încă îi simte prezența celui care a fost bărbatul vieții sale, mărturisește că a plâns foarte mult de sărbători și încă nu îi vine să creadă că, pur si simplu, el nu mai există.

Mihaela mai mărturisește că și-a visat fostul soț în repetete rânduri, de fiecare dată într-un mod frumos.

Citește și: Simona Secrier, primele declaraţii după moartea lui Mihai Constantinescu:„El este prezent în viaţa mea!'

„A trecut destul de greu această perioadă, de când nu mai este Mihai. Nu pot să cred că el nu mai există. Am plâns foarte mult Sărbătorile acestea. Este cumplit fără Mihai. E greu, trist. L-am visat de mai multe ori, vorbeam cu el însă nu ca și cum nu ar mai fi fost lângă noi. L-am visat de cinci ori. Toate visele au fost frumoase. Vorbeam despre viață, despre faptul că el a plecat. Îl simt foarte prezent”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru click.ro.

Cele două foste soții ale artistului au organizat parastasul împreună

Mihaela și Simona Constantinescu, cea de-a doua soție a artistului, au organizat împreună parastasul de șase luni. Prima soție a lui Mihai Constantin a declarat că nu știe dacă, în vremea coronavirusului, va mai avea posibilitatea de a-l organiza la cimitir, însă va duce pomană la un cămin de bătrâni.

Citește și: Smiley, mesaj emoţionant după ce Mihai Constantinescu şi Leo Iorga au murit în aceeaşi săptămână:„Pentru mine sunt nemuritori'

„Având în vedere restricțiile impuse de autorități, nu știu în ce măsură vom mai putea face acest lucru, la cimitir. Eu mai duc pomană la un cămin de bătrâni, care se află în incinta Bisericii Precupeții Vechi, de pe Strada Toamnei. De ani de zile, atât pentru tatăl cât și bunicii mei, am făcut acolo pomenirile și, totodată, și pentru Mihai. Se întâmplă să nu fac acest lucru numai la o lună, la șase, cum este tradiția, ci de fiecare dată când simt nevoia, iar cel mai recent s-a întâmplat chiar după Paște. Mâncarea caldă și coliva, după ce au fost citite și binecuvântate de către preot, ajung la cei 25-28 de bătrâni din respectivul azil. Mă bucur foarte mult că pot face chiar o adevărată pomană, pentru că sunt bătrâni care apreciază și au nevoie de hrană caldă. I-am îndrumat inclusiv pe apropiați să meargă și să facă pomenile acolo', a mai precizat Mihaela Constantinescu.

Citește și: Mesajul de iubire scris de soția lui Mihai Constantinescu pe coroană, la înmormântare

Pe data de 29 aprilie urmează să se împlinească jumătate de an de la moartea lui Mihai Constantinescu, care a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar. Artistul în vârstă de 73 de ani a suferit un al treilea stop cardio-respirator.

Mihaela și Mihai Costantinescu au divorțat în urmă cu 17 ani și a avut o relație bună cu Simona, cele două oferindu-și sprijin reciproc la înmormântarea artistului. Amândouă i-au stat alături cântărețului în spital și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca el să fie salvat.

Citește și: ULTIMELE CUVINTE pe care fosta soţie i le-a spus lui Mihai Constantinescu:„O să-l iubesc întotdeauna!'/ Declaraţia sfâşietoare a Mihaelei Constantinescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton