Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține în formă după două luni de izolare

 Oana Popoiag
.

Andreea Bălan a trecut în ultimul an prin momente extrem de grele, de la stop cardio-respirator până la divorțul de George Burcea și pandemia de coronavirus. În tot acest timp, însă, nu a renunțat nici măcar o secundă la sport. Vedeta a arătat pe pagina sa de Instagram cum a reușit să rămână în formă după două luni de izolare.

Andreea Bălan a trăit în ultimul an cât alții în șapte. În primăvara anului trecut era să moară în timpul operației de cezariană, a urmat apoi recuperarea, nunta cu George Burcea și botezul mezinei, iar acum divorțul și pandemia de coronavirus. Cu siguranță, nici veniturile nu mai sunt aceleași. Nemaiavând concerte din cauza restricțiilor impuse, Andreea face parte din breasla cea mai afectată economic de restricțiile impuse de autorității pentru a evita răspândirea virusului.

Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei sale

În ciuda tuturor întâmplărilor nefericite din viața ei, Andreea Bălan își reface puterile alături de fetițele ei și își găsește forța în… sport. Vedeta de 35 de ani face mișcare zilnic în curtea casei sale, pentru a arde caloriile pe care în mod normal le ardea prin dans.

Aflată de două luni în izolare, artista a arătat pe Instagram cum reușește să se mențină în formă în această perioadă. 'Dansul mă mentine în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare, fac exercitii în grădină, spre amuzamentul Ellei, care mă imită', a scris Andreea Bălan pe Instagram, unde a postat o serie de imagini cu exercițiile sale.

Andreea Bălan: 'M-am autoantrenat să am grijă ce mănânc'

Andreea Bălan este percepută în showbiz ca una dintre cele mai muncitoare artiste din România, iar secretul ei constă într-un lucru pe atât de simplu în teorie, pe atât de greu în practică: disciplina!

'Se spune că sunt foarte muncitoare, dar în spatele activităților mele de furnicuță serioasă, există foarte multă disciplină pe care mi-am însușit-o la 12 ani, când mergeam în turnee și trebuia să am grijă de lucrurile mele și să mă îngrijesc singură. Mai târziu în viață, am realizat că disciplina este podul dintre vise și realizări și am văzut că fără disciplină nu poți adeveri niciun vis.

M-am auto-antrenat să am grijă ce mănânc, să dorm cât trebuie, să nu am vicii și să am ordine în jurul meu. Acum disciplina face parte din viața mea zi de zi și nu aș fi realizat foarte multe din tot ce am, dacă nu eram disciplinată. Azi, în lupta cu acest virus, de asemenea ne trebuie disciplină, de la spălatul pe mâini la statul în casă', a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea BălanAndreea Bălan

Foto: Instagram

Citește și:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton