Cine este Denise Rifai. Controversata jurnalistă și-a dat demisia de la Realitatea Tv după 9 ani

 Lupescu Anca
.

Denise Rifai este o cunoscută jurnalistă din România. A lucrat la Realitatea Tv vreme de 9  ani, iar în luna martie și-a dat demisia de la postul tv. A urmat facultatea de Studii Economice. Tatăl ei este iordanian, iar mama ei este româncă. Rifai face parte „din două lumi', așa cum a declarat chiar ea. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

images-9-2images-9-2

Cine este Denise Rifai

Și-a început cariera în presă ca prezentator la un post de radio. A trecut la televiziunea online, ulterior. Mai apoi, ea a ajuns reporter economic la o televiziune de știri, urmând ca apoi să devină prezentatoare de știri. 

Gafe monumentale, agresivitate și scandal

Denise Rifai s-a făcut cunoscută după ce a fost în mijlocul câtorva scandaluri. Atitudinea ei față de politicieni a fost mereu una critică și incisivă, lucru care a adus-o în atenția telespectatorilor. 

Ultimul lucru de acest gen a avut loc în ianuarie, 2020, atunci când Denise Rifai s-a enervat pe un politician. 

Între jurnalistă şi politican au fost mai multe săgeţi în prima parte a emisiunii, ceea ce a dus în final la dialogul în urma căruia Radu Cristescu a fost invitat să iasă din emisiune.    

– „Ce vă recomandă domnule Cristescu?' l-a întrebat Rifai de mai multe ori pe Cristescu, referitor la pregătirea sa. 

  – „Dar când pui un cântăreţ secretar, cum e?' a fost replica lui Cristescu   

– „Microfonul la domnul Cristescu', a cerut tehniciului Denise Rifai.   

– „Miştourile astea ieftine nu le înţeleg. Faceţi un teatru ieftin aici!', a comentat Cristescu.    – 

„Nu vă permit jigniri, domnule! Care teatru ieftin, domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiţi platoul', a încheiat Denise Rifai.  

Ulterior, Radu Cristescu a avut un mesaj foarte dur la adresa jurnalistei. „Acestea sunt crize de isterie pe care moderatorii le fac acasă, NU în direct. Strigi la soacră-ta, la iubit / iubită, eventual, nu la reprezentantul unui partid'. 

S-a făcut cunoscută și prin câteva gafe de proporții. De la celebra întrebare adresată directorului INFP: „Putea fi prevenit acest cutremur?', până la întrebări de genul „Ce este un document', Denise Rifai a fost întotdeauna un jurnalist controversat. 

Printre alte gafe ale jurnalistei Realitatea, mai putem enumera și explicația halucinantă pe care aceasta o dă fenomenului Al-Qaeda. 'Statul Evreu este de vină pentru apariţia Al-Qaeda', a susținut Denise Rifai. 

Întrebările ciudate și atitudinea extrem de agresivă au făcut-o celebră pe Rifai. Într-o emisiune în care a avut-o invitată pe Laura Chiriac, cea care candida la acea vreme pentru Primăria Sectorului 1, Denise Rifai a întrebat-o lucruri precum: „Câte locuri are un microbuz? Cum intră autobuzul pe alee, că e îngustă? Cum vă veţi descurca, atunci când veţi fi primar, cu un salariu de 5.000 de lei, din care de-abia poţi să-ţi iei o pereche de sandale de calitate?'. 

În timpul acestei serii de interviuri cu candidații la Primăriile de sectoare, Denise Rifai a avut întrebări precum: „Ce este acela un document', adresată lui Alexandru Nazare. Denise Rifai a avut o atitudine agresivă pe tot parcursul emisiunii. 

Supărată pe cea care i-a luat locul în emisiune

Recent, Denise Rifai a atacat-o pe Mădălina Dobrovolschi, cea care i-a luat locul la emisiunea pe care aceasta o modera la Realitatea Plus.

„Am fost pana la Realitatea, deh, moment greu , dar necesar …

Trebuia sa mi recuperez din vasta garderoba. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, dupa 10 ani de activitate, zi de zi.

Siiiiii! Surpriza! Ca, asa e in viata! M am intalnit cu Madalina Dobrovolschi, deci cu cea care, de asta seara, si-a propus sa intre in casele dumneavoastra cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasa de mine, cu Decorul Meu, in Platoul Meu si chiar si cu unii dintre Invitatii mei. Nu zic nimic, judecati dvs! Si, ca sa va inchei naratiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat O seara buna! 

Profit de ocazie, asadar, si ii intorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicatie muzicala, ca urare de Casa noua'! Ma rog, cat de noua' poate sa fie Casa construita de Mine si de Echipa mea. Melodia o stiti cu totii! O canta Smiley!

In patul meu, pe muzica mea…', a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton