Adelina Pestrițu, atacată pe motiv că e mult prea slabă. Fotografia care i-a adus zeci de mii de like-uri pe Instagram, dar și mesaje jignitoare

 Oana Popoiag
.

La cei 33 de ani ai săi, Adelina Pestrițu este considerată una dintre cele mai sexy vedete din România, obiectul dorinței multor bărbați și model pentru numeroase femei. Cea mai recentă fotografie postată de brunetă pe Instagram a stârnit, însă, opusul. Adelina a fost aspru criticată pe motiv că ar fi prea slabă, iar de aici până la jigniri în toată regula nu a mai fost decât un pas.

În ciuda modului cum evoluează 2020 până acum, Adelina Pestrițu poate spune că ultimul an a fost extrem de generos cu ea. Are o viață de familie fericită, și-a deschis afacere cu soțul ei, a fost desemnată cel mai bun influencer din România, iar pagina sa de Instagram crește văzând cu ochii.

Aflată în izolare alături de fetița și soțul ei, Adelina continuă să posteze zilnic pe Instagram dar, ca noi toți, publică și fotografii mai vechi. O astfel de fotografie, unde vedeta apare cu o rochie fără umeri, a stârnit ditamai revolta pe Instagram. Imaginea cu pricina a strâns aproape 50 000 de likeuri, dar și o suită de comentarii acide, în care bruneta era criticată pe motiv că este mult prea slabă.

Adelina Pestrițu și fotografia care a stârnit revoltă pe Instagram

Vedeta a primit tot soiul de mesaje, de la ' Ești incredibil de frumoasă, dar, te rog, nu mai slăbi' până la adevărate jigniri, din registrul 'Ce urât ți se văd oasele'. După numeroase astfel de observații, Adelina Pestrițu a decis să vină cu o serie de precizări.

'La fiecare postare oamenii simt nevoia să te judece pentru felul în care arăți: că ești prea slab, prea gras, că ai părul prea lung, prea scuurt, că eși pensată, nepensată. Mai nou, am trăit să o văd și pe asta: ‘Ți se vede clavicula foarte tare’. Pe bune? Mi se vede clavicula foarte tare? Păi acum ce ar trebui să facem? Să luăm la pile oasele că ni se văd?

Unii chiar refuză să gândească atunci când spun niște lucruri și mă rog, este oarecum amuzant până într-un punct. Până în punctul în care îmi dau seama că oamenii sunt mai atenți la cum ar trebui să fie cei din jurul lor, decât să fie atenți la ei. Până la urmă noi ne purtăm așa cum ne place nouă și dacă mie-mi place să fiu de 52 de kilograme, fiți siguri că așa o să fiu în continuare', a declarat Adelina Pestrițu, care a mai precizat că are grijă să nu depășească niciodată 54 de kilograme.

Adelina PestrițuAdelina Pestrițu

Foto: Instagram

Citește și: Andreea Bălan a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține în formă după două luni de izolare

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton