E oficial! Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț: "Ilie e la vârsta la care are nevoie de ajutor”

 Dumitrache Medeea
.

Ioana Năstase a anunțat că nu mai divorțează de Ilie Năstase și și-a retras cererea de separare. Cei doi aveau înfățișare pe 24 iunie la judecătorie, dar bruneta s-a răzgândit în ultimul moment. Ce a făcut-o să-și schimbe decizia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Schimbare radicală de situație! Ioana Năstase a anunțat că și-a retras cererea de divorț și nu mai vrea să se separe de Ilie Năstase.

ioana-nastase1ioana-nastase1

La începutul lunii martie, vedeta s-a prezentat la judecătorie și le cerea magistraților desfacerea legală a căsătoriei. Prima înfățișare a fost programată pentru 24 iunie, însă, în ultimul moment, Ioana s-a răzgndit.

Ioana și Ilie Năstase nu mai divorțează

Ioana Năstase a recunoscut, pentru click.ro, că nu mai divorțează de Ilie Năstase și că a revenit la sentimente mai bune.

Bruneta și-a explicat și decizia. Ioana a mărturisit că Ilie Năstase este la vârsta la care are nevoie de ajutor și că, din păcate, nu are pe nimeni altcineva în preajma lui care să îi fie alături.

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează:

Citește și: Ioana Năstase regretă că a sunat la 112 să-l reclame pe Ilie Năstase, dar nu renunță la divorț:

Citește și: Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor.

Citește și: Primele imagini cu Elif, fetița lui Ștefan Stan:

Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea'.

Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva', a spus Ioana Năstase.

Ioana Năstase: „Ilie are mare nevoie de mine'

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Ioana Năstase mărturisea că ia în considerare să îi mai dea o șansă lui Ilie Năstase și să retragă cererea de divorț.

Bruneta declara că a petrecut tot mai mult timp cu Ilie Năstase, în ultima perioadă și simte că acesta are nevoie de ea: „Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț'.

Ioana a luat decizia de a divorța de Ilie Năstase în urma episodului violent din ianuarie, însă aceasta spune că a trecut peste și a că l-a iertat pe soțul ei. În plus, Ioana a mai spus că nu poate să îl știe pe fostul tenismen singur, motiv pentru care l-a însoțit la Paris în calitate de soție a lui.

Am primit o invitație la Roland Garros, voi fi acolo ca soția lui Ilie. Vreau să fiu lângă el. Eu nu pot să fiu lângă familia mea și să-l știu pe Ilie singur. Eu vreau să am liniște, nu vreau certuri și scandaluri. E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianuarie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum‘, a mai spus Ioana la acea vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton