Gina Pistol, primele declarații despre botezul micuței Josephine: „Am avut lacrimi în ochi”

 Lăstun Ana Maria
.

Gina Pistol și Smiley sunt mai fericiți ca niciodată. În urmă cu doar câteva zile, cei doi părinți au botezat-o pe micuța Josephine Ana Maria, în cadrul unei ceremonii emoționante. Alături le-au fost familia și prietenii, iar prezentatoarea TV a dezvăluit că atmosfera a fost de poveste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au organizat duminică, pe data de 20 iunie, botezul fiicei lor: Josephine Ana Maria. Micuța a fost creștinată într-un cadru restrâns, părinților fiindu-le aproape doar familia și prietenii „de suflet'. Dacă până acum nu au oferit prea multe detalii despre marele eveniment, fiind oricum foarte discreți atunci când vine vorba despre viața personală, Gina Pistol a realizat primele declarații despre cele întâmplate.

Citește și: Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor. Prezentatoarea TV a ales o rochie superbă

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol. Cum s-au distrat invitații

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, în secret. Cine a făcut anunțul

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu: „Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Petrecerea s-a desfășurat în Corbeanca, într-un cadru plin de vegetație, departe de agitația Capitalei, iar locația avea și o piscină. Gina Pistol a precizat că a fost foarte emoționată la botezul fiicei sale și a transmis, subtil, că și Smiley s-a aflat în aceeași situație. În ciuda faptului că Josephine Ana Maria a avut un comportament exemplar, mămica ei a povestit că a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul slujbei, trăind emoții de nedescris.

gina-pistol-primele-declaratii-despre-botezul-micutei-josephine-1gina-pistol-primele-declaratii-despre-botezul-micutei-josephine-1

Gina Pistol, după botezul fiicei: „Cea mai specială zi'

Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a bucurat enorm să aibă apropiații alături, cu această ocazie cu adevărat specială. Chiar dacă nu a fost o petrecere fastuoasă, cu mulți invitați, Gina Pistol recunoaște că a fost un eveniment reușit, pe care l-a perceput ca fiind… magic!

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant.

Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte.

La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume.', a spus Gina Pistol, la Antena 1.

Cine au fost nașii micuței Josephine Ana Maria și de ce Gina și Smiley i-au ales tocmai pe ei

Dacă v-ați fi așteptat ca nașii micuței să fie persoane din showbiz-ul autohton, ei bine, nu. Gina Pistol a mărturisit că micuța va fi creștinată de niște prieteni apropiați ai cuplului, acesta fiind și motivul pentru care i-au ales tocmai pe ei. Potrivit spuselor sale, nașii sunt extrem de importanți pentru un copil, iar decizia pare una gândită în profunzime.

„Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi.', a mai adăugat Gina, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton