Primele imagini cu Elif, fetița lui Ștefan Stan: "Am plâns jumătate de slujbă, la botez"

 Lăstun Ana Maria
.

 Ștefan Stan este un tătic fericit, mai ales că abia și-a botezat fetița. Solistul, alături de partenera lui, Simona, au avut parte de o apariție inedită la una dintre cele mai urmărite emisiuni din țară, iar alături le-a fost și Elif, micuța familiei. Cei doi au vorbit despre botez și provocările din viața de părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan trăiește parcă într-o poveste, de când fetița lui a venit pe lume. Alături de Simona, bărbatul este mai fericit ca niciodată, iar cuplul a avut parte numai de momente de vis în ultima perioadă. Botezul fetiței celor doi a avut loc recent, iar după creștinarea micuței părinții au decis să o arate lumii întregi. Elif are deja experiența primei apariții la televizor, iar întreg botezul ei a fost documentat.

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: 'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'

Citește și: Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19: „A luat virusul din spital!”

Citește și: Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuța

Citește și: Ștefan Stan și-a făcut implant de păr. Cum arată artistul acum: 'Fotografiile vorbesc de la sine'

Numele extrem de special al micuței a fost dezvăluit în cadrul aceleiași emisiuni, iar tăticul Ștefan Stan a mai precizat că a fost extrem de emoționat în timpul botezului. Micuța seamănă cu mama ei, după cum spune interpretul care nu-și mai încape în piele de bucurie! Artisul a mai adăugat că micuța sa nu este doar frumoasă, ci are și o personalitate puternică.

stefan-stan-si-a-botezat-fetita-elif-a-aparut-pentru-prima-data-la-TV-1stefan-stan-si-a-botezat-fetita-elif-a-aparut-pentru-prima-data-la-TV-1

Ștefan Stan, detalii despre botezul lui Elif, fetița sa

„Am plâns jumătate de slujbă, vă jur. Și eu și jumătate de sală, și cei din sală au plâns. Cel puțin pentru mine… Eu nu mă vedeam niciodată în acest moment, așa. Să particip la așa ceva, iar slujba a fost extraordinară. A fost altceva.

Cu maică-sa (n.red.- seamănă Elif). Nu mă supăr. Are ochii foarte deschiși, gri. Prima oară i-a avut verzi, apoi s-au făcut gri foarte deschis. Adică, eram acolo, când s-a întâmplat. Când s-a născut, în primele săptămâni- o lună, ziceam că semănă cu mine.', a precizat Ștefan Stan, la Teo Show.

Mai mult, bărbatul a adăugat că de când a devenit tătic se simte ca un super-erou, iar soția sa l-a aprobat. Ștefan este un tătic foarte protectiv și nu își dorește ca fiica sa să iasă prea curând la întâlniri. Deși micuța Elif are doar 7 luni, Ștefan Stan se gândește deja că micuța nu va vaea voie să aibă telefon mobil, nu va avea voie să iasă în club și nici nu are voie să aibă prieten, până la majorat!

Simona, soția lui Ștefan Stan, o mămică fericită

De altfel, nici partenera lui Ștefan Stan nu a putut fi trecută cu vederea, pentru că tânăra este o mamă care radiază de fericire! Cât timp ȘTefan Stan este la studio, Simona se ocupă integral de micuță, iar Elif este un copil tare cuminte. Se pare că singura greutate pe care soția interpretului a întâmpinat-o de când a devenit mămică este… tăiatul unghiilor micuței! Este foarte energică, iar Ștefan a adăugat că la acest capitol seamănă cu el: amândoi sunt zvăpăiați!

„Mă simt foarte bine, kilogramele încă mă chinui să le dau jos după sarcină, dar totul este în regulă, în rest. Am un copil foarte cuminte, doarme toată noaptea, așa că sunt o mamă fericită. O singura dată pe noapte, în somn, se trezește și mănâncă un biberon întreg, după care nani. Cel mai dificil lucru până în momentul de față, pentru mine, a fost să îi tai unghiuțele fetiței, recunosc. Cel mai dificil dintre toate. Nu stă, are o energie… (…)

Noi am stabilit că atunci când unul dintre părinți va lua o decizie în ceea ce privește copilul, să nu ne contrazicem, să nu luăm decizii unul peste celălalt. Vom cădea de comun acord și dacă este totul bine, e pentru binele ei. Așa că, dacă tatăl ei decide fără telefon, fără club, fără ieșiri, fără mai știu eu ce, eu sunt perfect de acord!', a dezvăluit partenera lui Ștefan Stan.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO Kanal D:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton