Ioana Ginghină, despre nunta cu Cristi Pitulice: „Când ne apucă, ne ducem și ne luăm”

 Lăstun Ana Maria
.

Ioana Ginghină a reușit, cu brio, să depășească perioadele dificile din viața ei și trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Cristi Pitulice, alături de care își dorește să facă și nunta! Vedeta a povestit despre fiica ei, care se află la vârsta adolescenței, dar și despre cum împacă viața profesională cu cea personală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină iubește din nou și a anunțat că va face nunta cu actualul său partener, Cristi Pitulice. Cu toate acestea, a ajuns să trăiască o viață mult mai liniștită, motiv pentru care nu și-a propus să planifice momentul, ci va lăsa totul să decurgă spontan. A fost plecată vreme de trei săptămâni, a început să facă sport și Ioana Ginghină a spus că a ajuns la o concluzie foarte importantă: propria-i fericire depinde exclusiv de ea și nu de oamenii din  jur.

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy: „A fost o discuție…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: „A venit cu un bax de vin și…”

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Ruxandra va fi domnișoară de onoare, atunci când Ioana Ginghină va face nunta cu Cristi Pitulice, chiar dacă una atipică. Până la urmă, și vedeta a mărturisit că va fi o mireasă… altfel! Întrebată când face nunta cu Cristi Pitulice, Ioana Ginghină a declarat, pentru Click.ro:

„Eu am spus că în momentul când mă voi căsători nu va ști nimeni, mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă. Pentru că nu mai vreau să fac tam-tam pe viața mea, căci doar despre căsniciile astea se vorbește. Am mai făcut și altceva în viață. Când se mărită J.Lo mă mărit și eu.'

ioana-ginghina-nunta-cristi-pitulice-1ioana-ginghina-nunta-cristi-pitulice-1

Ioana Ginghină vrea să facă nunta cu Cristi Pitulice, dar Alexandru Papadopol își dorește împăcarea. Adevărat sau nu?

Deși actrița a mărturisit că va face nunta cu Cristi Pitulice, la momentul potrivit, Ioana Ginghină a fost surprinsă să afle din presă că s-ar întoarce la fostul său soț, Alexandru Papadopol. Ei bine, vedeta a declarat că nu ar face acest lucru, pentru că este fericită că au ajuns la o relație bună, de dragul fiicei pe care o au împreună.

„Nu, chiar azi m-am văzut cu domnul Papadopol, care a luat-o pe Ruxandra să stea la el, după perioada de vacanță, și chiar ne-am distrat pe această știre și mi-a spus că nici măcar nu a fost contactat, că scria că l-au sunat. Și eu am fost șocată când am citit, ne înțelegem super bine, nu cred că merită să ne stricăm înțelegerea bună pe care o avem acum cu încă o relație, că n-ar merge nici aia. Asta-i cea mai bună varianta a noastră', a mai spus Ioana Ginghină, pentru sursa citată anterior.

Ioana Ginghină, despre cum împacă viața personală cu viața profesională

Mai mult decât atât, după ce a clarificat zvonurile despre nunta cu Cristi Pitulice și împăcarea cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a discutat și despre cariera sa, pe care reușește fără probleme să o împace cu viața personală. Câștigă bani și ca influencer, pe rețelele de socializare sau pe site-ul său și nu se gândește să activeze în același domeniu ca partenerul său, turismul.

„Școala de actorie, o nouă stagiune la teatrul Ion Creangă, unde am scos o premieră și probabil acum va începe să se joace, „1001 de nopți”, și, bineînțeles, serialul „Adela” de la Antena 1, pentru care abia aștept să încep filmările, pentru că, că în ciuda faptului că rolul e mic, e exact ce-mi trebuie. Nici foarte ocupată, adică cât să mă duc la filmări, cât să-mi placă, să mă bucur și apoi să-mi văd de treburile mele.

Și acum am fost plecați și am scris de agenția cu care lucrează, dar nu am vrut să o fac prea mult. Pentru că el nu trăiește numai din turism, el produce și vinuri, are mai multe afaceri', a continuat Ioana Ginghină, pentru Click.ro.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton