Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă

 Mirea Roxana
.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă, emisiune difuzată la Antena 1. Cei trei îi vor ajuta pe concurenți să își depășească limitele și să execute sărituri extraordinare. Antrenamentele se desfățoară în Bazinul Olimpic de la Bacău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă, show care va începe cât de curând la Antena 1, premiera având loc pe 21 și 22 august, de la ora 20.00. Antrenorii îi determină pe concurenți să își depășească limitele și să execute sărituri în apă demne de profesioniști.

antrenori-splashantrenori-splash

Andrenamentele de la Splash! Vedete la apă au loc la Bazinul Olimpic de la Bacău, unde, în această perioadă, răsună replici precum 'A sărit de parcă ar avea picioroange!', 'Parcă ești râmă!', 'Nu mai face așa!' și ocazional 'Bravooo!'. Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă, au grijă ca fiecare dintre discipolii lor să reușească dacă nu o performanță remarcabilă, măcar o săritură corectă și executată fără a se accidenta.

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă.Are un trecut amoros controversat

Citește și: Jador este concurent la Splash! Vedete la apă.Ce necaz a avut înainte

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19:„Din păcate, așa va fi toată viața' / EXCLUSIV

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, antrenori la Splash! Vedete la apă

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă, misiune care reprezintă pentru ei o provocare. „Cred că e o provocare să lucrezi cu vedete, din emisiunile trecute cam toți ne-au oferit surprize, nu cred că a fost vreunul care să nu își depășească limitele',  a spus Claudia Tiu. Fiecărui antrenor îi va reveni un număr de concurenți pe care să-i învețe să execute sărituri incredibile în apă.

Ce vedete vor atrena Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă, veți putea afla începând cu 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1. Concurenții de la Splash! Vedete la apă, care au început pregătirile cu andrenorii Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță, sunt Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Cine se află în juriu la Splash! Vedete la apă

Concurenții de la Splash! Vedete la apă vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.  

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii de la Antena 1. Aceștia vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton