A fost înșelată Roxana Dobre de Florin Salam? "Bărbații se clatină la fiecare decolteu"

 Dumba Gabriela
.

Analizând ultimul mesaj postat de Roxana Dobre pe Instagram, pare că sunt probleme în relația cu Florin Salam, bruneta sugerând chiar că a fost înșelată. Cei doi au trecut prin multe de-a lungul relației de mai bine de șapte ani și s-a vorbit inclusiv despre infidelități, dar ce nu i-a despărțit pare că i-a făcut și mai puternici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre și Florin Salam au o relație de invidiat, tocmai prin faptul că nimeni și nimic nu a reușit să-i despartă până acum, deși problemele nu au fost puține și nici ușor de depășit. În această vară ar urma să fie nunta pe care o tot amână de câțiva ani, însă mesajul postat de Roxana pe Instagram dă de gândit fanilor.

4-74-7

Știți de ce femeile poartă tocuri și bărbații nu? Pentru că femeile își țin echilibrul în viață, în schimb bărbații se clatină la fiecare decolteu sau fustă scurtă' a fost mesajul de pe InstaStory a partenerei de viață a lui Florin Salam.

Roxana Dobre nu a scris despre ce este vorba exact și cui îi bate acest apropo, însă inevitabil gândul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare merge la o posibilă infidelitate a iubitului ei.

La rândul său, Florin Salam a postat un mesaj pe social media în care îi declară dragostea partenerei lui de viață.

Te iubesc. Punct. Punct. I love you. Te iubesc, Roxicule, ești Florin Salam tu și eu sunt după tine. Te iubesc, ești șefa țării, restul care nu ne înțeleg sunt zero barat, te iubesc' a scris manelistul pe Instagram.

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție’

Citește și: Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a Emei, fetița sa:„Nu știu cât o să mai stea în spital…’

Citește și: Cum a debutat la TV Rareș Năstase de la „România, te iubesc’:„Totul a pornit de la o farsă’/ EXCLUSIV

A fost înșelată Roxana Dobre de Florin Salam?

Acum cinci ani, când era însărcinată cu al doilea copil, Roxana Dobre, a recunoscut că manelistul a mai călcat strâmb, însă a spus că celelate femei din viaţa acestuia sunt, din punctul ei de vedere, 'de unică folosinţă'.

E foarte greu pentru că are şi el o vârstă şi ar vrea să stea alături de mine şi de copiii lui. Îmi este foarte, foarte greu, dar ne consolăm unul pe celălalt. Mai mult el pe mine. Nu ştiu ce înseamnă la ei amantă, însă pentru mine sunt numai nişte femei care încearcă să se facă şi ele cunoscute. Tiparul meu de femei e altul şi ştiu că el e înconjurat numai de domnişoare.

Nu fac eu crize de gelozie. Ar fi o mare problemă pentru mine dacă ar trăi în paralel cu altcineva, dar acum că ele scot pozele de când el era singur.

Aşa, ce face el după program, este de unică folosinţă pentru mine. Dar să nu ştie după ce s-a trezit cine a fost aia. E normal să mai scape. Trebuie să fii realistă că orice bărbat înşeală', a declarat Roxana Dobre atunci, potrivit cancan.ro.

Cum vrea Florin Salam să fie nunta cu Roxana

Potrivit apropiaților, Florin Salam și Roxana Dobre vor să facă cununia civilă în țară, iar ceremonia religioasă poate avea loc la o biserică lângă București, ori în Dubai, la o misiune ortodoxă, la malul mării. Mireasa va purta două rochii, respectiv una în timpul ceremoniei, iar a doua, din mătase, la petrecere.

De altfel, cei doi nu își propun o nuntă obișnuită la restaurant, cu muzică, ci vor să închirieze un yacht pe care invitații să petreacă câteva ore, urmând apoi cina la un hotel de lux, potrivit Playtech.ro.

Numai câțiva apropiați și familia vor fi invitați la eveniment, după care cei doi vor organiza și un chef cu lăutari, la întoarcerea în țară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton