Ioana Filimon a spus adevărul despre abandonul de la Survivor România. „Am ales să fac acest lucru departe de București”

 Lixandru Livia
.

Ioana Filimon făcea parte dintre concurenții Survivor, show ce va începe în curând la Kanal D. Din păcate, vedeta a fost nevoită să se retragă din cauza problemelor de sănătate, iar în locul ei va participa Elena Ionescu.

Concurenți-Ferma-1Concurenți-Ferma-1

Fosta concurentă de la Ferma, care este deţinătoarea titlului Miss România 2016, a fost înlocuită de cântăreaţa Elena Ionescu, fostă solistă a trupei Mandinga.

Ioana Filimon a fost nevoită să abandoneze cursa  pentru noua emisiune de la Kanal D , iar problemele medicale se pare că o ţin departe de competiţia care se va filma în republica Dominicană.

„Este adevărat că m-am retras de la Survivor, din cauza problemelor medicale. Din păcate pentru moment trebuie să mă recuperez timp de trei săptămâni şi am ales să fac acest lucru, departe de Bucureşti. Sănătatea mea e pe primul loc!”, a spus Ioana Filimon, care regretă că nu-şi poate onora angajamentul, potrivit Click.

Lista completă a concurenților de la Survivor

Alături de Elena Ionescu,  cea care i-a luat locul Ioanei Filimon la Survivor, vor evolua în noul show cântăreaţa Ruby, gimnasta Asiana Peng, actriţa Grațiela Duban, soţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Siscanu, manechinul Bogdan Vlădău, actorul Augustin Viziru, rapperul Lino Golden, boxerul Cezar Juratoni și fostul fotbalist FCSB Mihai Onicaş. Reprezentanţii Kanal D au precizat că în curând vor dezvălui şi numele a altor zece concurenţi, necunoscuţi publicului larg. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton