Cătălin Botezatu a făcut anunțul! După ce a învins cancerul, se pregătește pentru o nouă operație: ”E destul de dificilă...”

 Oana Popoiag
.

Cătălin Botezatu a avut un 2019 extrem de greu, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Designerul a învins boala, dar începe 2020 cu o nouă intervenție chirurgicală complicată. Bote a povestit că este, totuși, vorba despre o operație neobișnuită, care nu se practică des nici la nivel global.

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe foarte grele în 2019, din cauza serioaselor probleme de sănătate. După ce a făcut o operație la colon, în urma căreia a fost extirpată o tumoră canceroasă, și după ce a slăbit aproape 14 kilograme, designerul se simte acum din ce în ce mai bine.

Cătălin Botezatu, o nouă operație în 2020, după ce a învins cancerul

Deși a învins boala, nici nu a început bine 2020, că designerul se pregătește pentru noi intervenții chirurgicale. Bote a povestit la Agentul Vip care sunt următorii pași în demersal său de însănătoșire.

'Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România. (…) M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice', a declarat Cătălin Botezatu pentru Brancu despre intervențiile prin care a trecut și despre cele care vor urma.

Cătălin Botezatu, despre vestea cruntă primită în 2019

În decembrie 2019, Cătălin Botezatu a povestit pentru VIVA! pașii și emoțiile prin care a trecut de când a aflat că suferă de cancer și până a reușit să învingă boala.

'Am trecut printr-o perioadă a vieții mele extrem de grea, printr-o cumpănă fantastică, pentru că, așa cum am povestit, am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea.

Așadar, mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer. Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer', a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin BotezatuCătălin Botezatu

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. S-au sărutat la TV și i-a zis că o iubește

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton