Cine e Abi Talent. Băiatul care a devenit cunoscut cu piesa ”Papuci Gucci” generează scandal după scandal în showbiz

 Oana Popoiag
.

Are opt clase, aproape 500 de mii de urmăritori pe Instagram și se autointitulează 'Regele României'. În urmă cu un an a lansat 'Papuci Gucci', piesă ce s-a viralizat rapid și l-a făcut celebru peste noapte. În acest moment se află într-un scandal major cu Alex Velea, care a antrenat mai multe nume din showbizul nostru.

În urmă cu un an și un pic, Abi Talent a devenit celebru peste noapte, după ce a lansat piesa 'Papucii Gucci', o piesă cu versuri halucinante, ce a devenit rapid ținta ironiilor. Cu toate acestea, direct proporțional cu numărul ironiilor a crescut și popularitatea băiatului de nici 19 ani, 'Papuci Gucci' ajungând virală și având, în acest moment, circa 23 milioane vizualizări pe You Tube.

Cine e Abi Talent. A devenit celebru peste noapte cântând despre 'papuci Gucci'

Ne convine sau nu, se pare că Abi Talent, care a abandonat școala la 14 ani și se autointitulează 'Regele României', este noul idol al adolescenților, din moment ce are 500 k urmăritori pe Instagram, iar piesele sale 'rup' pe You Tube.

Abi Talent este zilele acestea pe buzele tuturor, după ce a intrat într-un scandal-monstru cu Alex Velea. Cei doi își aruncă vorbe grele, iar ping pong-ul lor este urmărit cu sufletul la gură de tot Internetul. Lino Golden și Antonia au fost și ei atrași în scandal, iar acum și Mircea Badea a venit cu câteva observații despre puștiul cu tupeu.

Mircea Badea a povestit cum, după o emisiune în care a vorbit despre Abi Talent, a fost contactat de acesta.
'Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: «Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!». Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?', a spus Mircea Badea.

Abi Talent: 'Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți'

Abi Talent are un mod 'aparte' de a se autocaracteriza, după cum se poate vedea în interviurile acordate.

'Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, Abi Talent', a declarat băiatul pentru Spynews acum ceva vreme.

'Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine', a mai declarat Abi Talent pentru Star Magazin.

Foto: Instagram

Citește și: Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache, după ce a sunat-o Traian Spak. Ce i-a zis fostul soț la telefon

cine e Abi Talentcine e Abi Talent

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton