1 Martie & Ziua Femeii: Ioana Maria Moldovan este adepta cadourilor simbolice

 Adina Rosetti
.

Pentru ca maine incepe oficial primavara si luna in care sarbatorim reprezentantele sexului frumos, am luat la intrebari vedetele ca sa aflam cum intampina primavara. Ioana Maria Moldovan ne-a marturisit ca se bucura „ca un copil” pentru fiecare cadou. Afla care a fost cel mai frumos martisor pe care l-a primit prezentatoarea Povestirilor adevarate!

 

 

Ioana Moldovan

 

Ce ti-ar placea sa primesti de Martisor & 8 Martie?

Sunt adepta cadourilor simbolice, dar oferite din suflet, indiferent de ocazie. Ca este un martisor, un fir de floare, o cutie de bomboane, un disc de vinil sau un simplu compliment din partea colegilor, eu ma bucur ca un copil pentru fiecare mica atentie. Pentru mine conteaza foarte mult gestul, faptul ca persoana care mi-l daruieste s-a gandit la mine. Sunt sigura ca nici anul acesta nu am sa fiu uitata nici de colegi, dar nici de cei mai importanti barbati din viata mea, tatal meu si logodnicul meu.

 

Care a fost cel mai frumos/ amuzant martisor pe care l-ai primit vreodata?

Fiecare martisor pe care l-am primit e frumos in felul lui si imi aminteste cu drag de persoana care mi l-a daruit. Acasa la Targu-Mures, mama mai pastreaza inca multe dintre martisoare. De fiecare data cand ma gandesc la ele sau aud cuvantul martisoare, mereu imi vine-n minte unul in forma de palarie de culoare rosie, tare frumos. Cu toate astea eu l-as pune la categoria cel mai dorit si asteptat martisor. Imi aduc aminte cu zambetul pe buze, cat de suparata eram eu la gradinita, ca unul dintre cei mai ravniti baieti nu ma prea baga in seama. Am avut insa rabdare si l-am cucerit, iar asta mi-a dovedit-o prin martisorul pe care mi l-a adus doar mie de 1 Martie, un martisor pe care i l-a trimis matusa lui din Franta.

 

Foto: PR

Ce martisoare prefera Adela Popescu si Ilinca Vandici

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton