1 martie & Ziua Femeii: Ce martisoare prefera Adela Popescu si Ilinca Vandici

 Adina Rosetti
.

Pentru ca maine incepe oficial primavara si luna in care sarbatorim reprezentantele sexului frumos, am luat la intrebari vedetele ca sa aflam cum intampina primavara. Afla ce martisoare prefera Adela Popescu, Ilinca Vandici si care a fost cel mai amuzant martisor pe care l-au primit vreodata.

 

Adela Popescu


 

Adela Popescu For 22

 

1. Ce ti-ar placea sa primesti de Martisor & 8 Martie?

Celebrul martisor cu snurulet cu alb si rosu si miros de primavara.

 

2. Care a fost cel mai frumos/ ciudat/ amuzant martisor pe care l-ai primit vreodata?

E unul pe care l-am facut chiar eu. Am plantat in curtea casei, la parintii mei, niste bulbi de ghiocei si in fiecare an, la inceput de primavara ma suna toata lumea sa-mi spuna ca au inflorit.

 

 

Ilinca Vandici

 

Ilinca Vandici

 

1. Ce ti-ar placea sa primesti de Martisor & 8 Martie?

In primul rand, imi doresc sa fie soare... Iar in al doilea rand, as fi foarte bucuroasa daca as primi cât mai multe flori, simbol al primaverii, al revitalitatii, al puritatii!

 

2. Care a fost cel mai frumos/ ciudat/ amuzant martisor pe care l-ai primit vreodata?

Cel mai frumos cadou a fost o plecare neasteptata, neprogramata in afara tarii! Am fost luata de dimineata de acasa, cu ce aveam pe mine, si dusa la aeroport, destinatia fiind primul zbor de pe panoul de plecari… O surpriza minunata! Cel mai amuzant cadou a fost un iepuras care canta si dansa pe o melodie a Innei.. Foarte funny!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton