Targul Martisorului la Muzeul National al Taranului Roman

 Adina Rosetti
.

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta în perioada 27 februarie – 3 martie 2013, la Targul Martisorului.

 

afis_Targul Martisorului

Intrat in obisnuinta publicului bucurestean, Targul Martisorului continua sa aiba o oferta bogata, usor reperabila prin diversitatea si unicitatea martisoarelor, fie ca au ca sursa de influenta lumea taraneasca, fie ca recupereaza stiluri artistice sau provenite din contextul urban (de la obiectul manufacturat, la amprenta unui design contemporan, la banda desenata sau personaje din mitologia taraneasca si urbana) sa comunice cu expresivitate, imaginatie, simt al umorului si o buna stapanire a materiilor cu care sunt create.

Ce puteti gasi la Muzeul Taranului: martisorul de oras, martisorul rustic, martisorul tip goblen, martisorul traditiilor reinventate sau miniaturile din sticla ale anilor optzeci ca un contrapunct la creatiile ultimilor ani, în care principala expresie este cea a obiectului handmade. Povestea martisorului prinde zeci si zeci de chipuri în cusaturi, fire de lana, fetru, lut, lemn, hartie manuala, piele, plastic, metal si alte materii interesant exploatate.

 

Plus bunatatile obisnuita, precum: turta dulce, kürtős kalács, mere si prajituri de casa, suc natural de mere, fructe uscate si miere.

 

 

 

Orarul targului: orele 10 – 18.

Bilet de intrare: 6 lei pret întreg, 3 lei pret redus (elevi, studenti, pensionari)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton