Prima colectie Alexandru Ciucu pentru femei. Vezi cele mai frumoase creatii!

 Adina Rosetti
.

Alexandru Ciucu, cunoscut ca designer de costume masculine, a lansat marti seara prima colectie pentru femei. Iata care au fost cele mai frumoase creatii.

 

alexandru_ciucu_0_02_2a422a8c38

 

Alexandru Ciucu a prezentat marti seara, intr-o locatie de lux din Bucureşti, cea mai noua colectia a sa, numita „Lady vs Gentleman 2013”. Tinutele feminine de Business şi Ceremonie reprezinta o premiera pentru designer, care a prezentat pana acum colectii dedicate exclusiv barbatilor.

 

Ideea lansarii unei colectii de dama a pornit ca o provocare, dar si ca o modalitate personala de a complimenta si aprecia femeia moderna, de succes. Muza acestei colecții a fost Coco Chanel, cea care a schimbat definitiv moda feminina si a impus reguli de stil revoluționare. Costumele propuse de mine imbraca femeia pe care barbatul doreste sa o vada: interesanta, sigura pe ea, fara insa a uita de eleganta si feminitate'  a declarat Alexandru Ciucu.

 

Foto: PR

 

Citeste in continuare pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton