Ilinca Vandici - “Îmi doresc şi pentru mine o dragoste ca a părinţilor mei”

 Florentina Liutic
.

E dificil să pot spune ce e în mintea bărbaţilor atunci când privesc o femeie… Aş vrea să cred că zâmbetul sau poate atitudinea ar atrage atenţia lor…'

 

Ilinca-Vandici

 Ilinca, în prezent eşti între proiecte şi se fac tot felul de speculaţii pe seama alegerii pe care o vei face în continu­are în carieră. Te rog, spune-ne ce urmează sau ce ţi-ai dori să urmeze.

Profesional, este o perioadă destul de agitată pentru mine. Am propuneri pe care le iau în considerare, însă nu vreau să mă grăbesc în luarea unei de­cizii. Îmi doresc să rămân în zona di­vertismentului, pentru că asta am făcut în ultimii 9 ani. Stabilitatea e impor­tantă în alegerea mea, calitatea şi exemplul pozitiv pe care doresc să îl dau celor care mă urmăresc.

 

Ce ai făcut tot timpul acesta în care nu ai mai apărut la TV?

De când s-a încheiat „Dansez pentru tine m-am bucurat de o vacanţă pre­lungită. M-am odihnit, mi-am recalcu­lat priorităţile, am citit, am început un studiu individual al Istoriei Artei şi mi-am dedicat timpul persoanelor dragi. Câteodată simt nevoia să îmi hrănesc sufletul, să stau în mijlocul ce­lor dragi, departe de tumultul vieţii mondene…

 

Ce ai alege între o carieră strălucită şi o viaţă de familie liniştită?

E greu de ales… Sunt o femeie de cari­eră cu siguranţă, însă pentru familia mea aş putea să renunţ o perioadă la această activitate. Cred cu tărie că aş putea să le îmbin foarte bine fără a fi nevoită să aleg sau să renunţ în totali­tate la una dintre ele.

 

 

Care a fost cea mai mare dovadă de toleranţă în dragoste din partea ta?

Cred că iertarea este lăsată de Dumne­zeu pentru a putea convieţui… Nu e uşor să laşi orgoliile la o parte, să ierţi şi să mergi mai departe, nu doar în dra­goste, ci şi în viaţa socială. Suntem supuşi greşelii fiecare dintre noi şi când ajungem să fim conştienţi de asta şi să găsim puterea de a ierta, cred că suntem mult mai liniştiţi, mai senini şi cu un pas mai aproape de divinitate. Cred de asemenea cu tărie că în dra­goste nu există nici o regulă atât timp cât sentimentele sunt nealterate…

 

 

Ilinca, în presă sunt la fel de multe articole despre împăcarea ta cu Ci­prian Marica, ca şi despre despărţirea de el. Care este adevărul?

Adevărul este întotdeauna cel pe care îl declar eu în mod oficial atunci când este cazul… Dacă ne luăm după artico­lele din presă sau după „gura lumii, lucrurile sunt destul de complicate şi de cele mai multe ori neadevărate… Evit să vorbesc despre viaţa mea per­sonală, nu consider că e necesar.

 

 

Care sunt şansele ca o relaţie care nu a funcţionat prima dată să funcţioneze ulterior?

Depinde care sunt cauzele pentru care nu a funcţionat. Sigur că putem învăţa din greşeli şi putem remedia ulterior problemele de cuplu, iar atunci există şanse ca relaţia să funcţioneze. Dacă în schimb, nu reuşim să conştientizăm greşelile pe care le facem, dacă nu vrem să ne schimbăm şi, în ultimă instanţă, dacă nu ne dorim să constru­im o relaţie sănătoasă, atunci lucrurile nu vor funcţiona niciodată!

 

 

Care este modelul tău de cuplu?

Părinţii mei…

 

 

Cum se purtau unii cu alţii? Îi vedeai manifestându-şi dragostea unul faţă de celălalt?

Avându-i pe ei ca exemplu, îmi doresc şi pentru mine o dragoste ca a lor! Poate că societatea în care trăim nu mai are astfel de resurse sentimentale, însă poţi construi cu un om o relaţie minunată! Părinţii mei s-au iubit ca în basme, până la moarte şi dincolo de ea… S-au respectat, s-au mângâiat, şi-au dedicat viaţa familiei, într-o ar­monie şi înţelegere depline!

 

 

Cum se simte inima ta acum la capi­tolul dragoste?

Am învăţat să îmi fiu suficientă, să nu mă plictisesc de propria persoană, să mă accept cu bune şi cu rele, să nu îmi pun fericirea şi împlinirea în baza unui bărbat… Aşadar, indiferent dacă sunt implicată într-o relaţie sau nu, liniştea îmi vine din interior, bunăstarea din energia pozitivă cu care mă înconjor, iar fericirea din lucruri mărunte…

 

 

LUANA DĂNEȚ Foto ALEX GÂLMEANU

Stilist SILVIA CRISTESCU Machiaj: NARCISA ŞIMANDAN

Coafură: CRISTINA TROHANI (Cristina Trohani Hair Studio)

Vestimentaţie

Valentino, BCBG Max Azria, Massimo Dutti, BSB

Accesorii: H&M, Musette

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton