Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă – Dragostea în primul an

 Florentina Liutic
.

Anul trecut pe vremea aceasta, într-o seară de gală a filmului, Malvina şi Dorian îşi făceau publică relaţia, deschizând calea unui val nesfârşit de uimiri şi speculaţii. La fix un an de atunci, ne-au vorbit deschis despre viaţa lor împreună, într-una din extrem de rarele mărturisiri de acest fel.

 

 Malvina Cservenschi si Dorian Boguta


 

 

Două săptămâni am tot încercat să stabilim o zi pentru inter­viu. Pe Malvina nu se văd nici­odată semnele oboselii, dar de câte ori o sun, se află într-o cursă prin Bucu-reşti, încercând uneori să ducă personal comenzile de bijuterii clienţilor Malvensky. Dorian este foarte prins în această perioadă cu pregătirile pentru „Love Building 2, motiv pentru care face drumuri dese la Bran. Aşa că până în dimineaţa în care am deschis uşa ca­fenelei unde deja mă aşteptau nu eram tocmai sigură că vom reuşi să stăm de vorbă. Erau încă bronzaţi după vacanţa petrecută la începutul lui ianuarie în Republica Dominicană şi, spre marea mea încântare, cu chef de vorbă. Mi-a luat ceva să înţeleg cine este Mona din povestirile lui Dorian. „Nu ştiu dacă ţi-am zis, mă cheamă şi Simona. Sunt doar trei persoane care îmi spun aşa. Nu oricine poate să îmi spună aşa, dar el a putut, mă lămureşte Malvina.

 

Ce vă ţine atât de ocupaţi?

Malvina: Programul meu se desfăşoară clar între showroom, fabrică, magazi­ne. Nici la sală nu am mai ajuns. Mă străduiesc să ajung cât mai repede acasă, să petrec serile cu Dorian şi cu Soho, motanul nostru. Au fost părinţii mei în vizită două săptămâni şi mi-am petrecut timpul cu ei. Acum a venit sora mea în vizită, încerc să-mi petrec timp cu ea şi să îmi fac şi munca. Am lansat de curând şi colecţia Malvensky de Valentines şi pe cea de Mărţişor, care necesită mult timp şi multe ore pentru a le crea şi a le promova.

 

Eşti control freak în business-ul tău? Sau poate ar trebui să îl întreb pe Dorian asta.

M: Sunt nevoită să controlez totul zilnic, am intrat într-o horă şi trebuie să joc.

Dorian: Mie îmi convine aşa, pentru că ştie ce vrea şi asta e foarte impor­tant. Şi ce vrea are valoare.

 

Deci poţi spune că nu ai o femeie di­ficilă lângă tine.

D: Nu. Doamnee, eu nu pot sta lângă o femeie dificilă, nu are rost. Oricum, noi ne vedem doar dimineaţa şi seara, iar eu am, totuşi, un program flexibil, în sensul că fac doar ce vreau eu. Acum suntem în pregătirea filmului „Love Building 2, e mult de muncă, dar reu-şesc să mai strecor jumătate de oră şi să trec pe la ea pe la atelier, după care fug înapoi la pregătire.

M: Eu ţin foarte mult să petrecem zil­nic timp împreună.

D: Ziua nu prea avem cum să ne ve­dem, dar seara, da. Iar o dată la trei zile o scot la film. Nu vreau să scap nici o premieră care mă interesează şi vreau să le văd la cinema, aşa mi se pare cel mai bine.

 

Malvina te ajută cu sfaturi ?

D: Eu de multe ori o întreb pe ea şi de foarte multe ori răspunsurile sunt cele pe care le caut.

 

Care a fost cel mai bun sfat pe care ţi l-a dat Malvina?

D: Oana, cred că nu ştii, dar eu nu scot din casă nimic.

 

Bine, dar era o întrebare profesională.

D: Da, dar sfatul e un tot, nu e nicio­dată doar profesional. Ştii de ce nu poţi să faci sex în Piaţa Roşie din Mos­cova? Sunt foarte mulţi care vin să îţi dea sfaturi. În sensul că viaţa privată e viaţa privată.

 

Şi eu care aveam atâtea întrebări per­sonale…

D: Tu întreabă-mă. (râde)

 

De exemplu, fix luna aceasta se face un an de când v-aţi făcut publică relaţia, la Premiile Gopo. Cum să nu mă leg de asta?

M: Pe mine mă poţi întreba, eu am învăţat de la Dorian să fiu mai relaxată în interviuri. Să ştii că şi el o să-ţi răspun-dă la toate întrebările, chiar dacă zice că nu răspunde. Eu nu mai apuc să îi mai cer sfaturi, pentru că el e cel care îmi spune dinainte anumite lucruri. De exemplu, când scot o nouă colecţie, el îmi spune primul care e părerea lui.

 

Malvina, în descrierea colecţiei tale de Valentines, Infinity, vorbeşti despre dragostea adevărată. Dar cum arată dragostea adevărată?

D: La mine este emoţia. Uite, mă leg de colecţie, când am văzut-o am simţit o emoţie. Dacă mă întrebi ce e dragos­tea, când plouă afară şi ea îmi zice înainte să plec „nu uita să iei umbrela, asta e dragostea. Grija. Şi să vă uitaţi în aceeaşi direcţie, unul în ochii altuia.

M: Am scris în descrierea colecţiei că „true love is infinite and beyond. Asta e concepţia mea despre dragoste şi aşa mi-ar plăcea să se iubească toată lu­mea, pentru totdeauna. Eu am crezut şi cred în continuare că două jumătăţi care se găsesc trebuie să îşi ducă dra­gostea la infinit şi să aibă grijă de asta. De aceea am zis că ţin neapărat ca o mare parte din zi să o petrec împreună cu Dorian. N-ai văzut că sunt foarte multe cupluri care se îndrăgostesc, se iubesc, iar la un moment dat se întâmplă ceva şi se rupe totul? De ce? Pentru că nu există o atenţie a unuia faţă de celălalt.

 

 

Malvina Cservenschi si Dorian Boguta

 

Dorian, pe tine nu te uimeşte opti­mismul Malvinei?

D: Ba da. Am momente când cad, iar ea gândeşte pozitiv. Mă ajută mult op­timismul ei.

M: El e atât de implicat în ceea ce face că uneori nu poate să mai respire.

D: Câteodată nu dorm. Îmi place să stau noaptea la bucătărie, să mă gândesc la ce am de făcut în film.

M: Iar eu mă culc odată cu găinile.

 

Până la urmă, cum a trecut anul 2013, cu toată atenţia presei?

M: Nu mi-am pus această întrebare. Nu m-am gândit la atenţia presei, nu m-a deranjat în niciun fel, viaţa noastră a decurs normal. D: A trecut un an deja? Nici nu mi-am dat seama. Eu am zis de la început, dacă vor să scrie, să scrie, pentru asta sunt plătiţi. Lumea îmi vede filmele şi îşi face o părere. Dacă îşi face o părere din ce se scrie în ziare, asta e, nu am ce să fac.

M: Cred că relaxarea mea vine şi din faptul că nu mai lucrez pentru Televi­ziunea Română. Fiind prezentatoare de ştiri, trebuia să am grijă ca tot ceea ce fac sau spun să nu aibă repercusiu­ne asupra programului de ştiri. Acum am timp să mă concentrez pe ceea ce am ales să fac. Chiar şi aşa, nu poţi face faţă chiar la tot, ziua e destul de scurtă. Uitându-mă în urmă la anul care a tre­cut, am realizat că am muncit poate mai mult decât ar fi trebuit. Sunt feri­cită că lucrurile sunt aşa cum sunt, însă anul ăsta mi-am propus să îmi fac loc de şi mai mult timp liber. Asta înseamnă fericirea pentru mine, să stau acasă cu Dorian, să ne plimbăm, să mai călătorim, să ne vizităm familii­le Pentru mine acesta e ţelul suprem, adevărata fericire.

 

Dacă vă veţi căsători, vom afla la timp sau veţi ascunde şi asta o vreme, aşa cum a fost cazul relaţiei?

D: Nu ne-am ascuns, ne-am văzut de viaţa noastră. Habar nu am ce o să fa­cem, dar nu o să mă duc la ziare să spun că mă căsătoresc.

 

Vă gândiţi deja la un copil?

D: La un moment dat trebuie să laşi ceva în urmă.

M: Dacă te uiţi la ce am realizat anul trecut amândoi sau separat, îţi dai sea­ma că cel mai important e, de fapt, să vezi pe cineva crescând în casă. Nu mai contează nici vacanţele, nici filme­le, nici colecţiile pe care le ai în cap. E totul o alergătură, o cursă nebună în care alergi de dimineaţa până seara şi nu mai ştii de unde vii şi unde pleci.

 

Mai întâi copil sau mai întâi căsătorie?

D: Nici măcar nu m-am gândit la asta, copilul vine când vrea Cel de Sus, fi­resc natural.

M: Dacă eşti realist, atât timp cât există un el şi o ea şi se înţeleg, căsătoria înseamnă relaţia lor de fiecare zi, nu doar un drum către semnarea unor acte. Căsătoria înseamnă mult mai mult, înseamnă legătura puternică dintre două persoane.

 

Amândoi aţi avut un an foarte bun profesional vorbind. Oare tocmai pentru că v-a mers atât de bine în viaţa personală?

D: Când eşti îndrăgostit faci lucrurile altfel, mai cinstit, mai cu dragoste.

M: Are legătură şi cu experienţa de viaţă, nu mai avem 25 de ani.

 

Dorian e chiar mai mare decât tine cu 9 ani. Ce ai învăţat de la el?

M: Învăţ în fiecare zi. Am învăţat ca atunci când mi se pun întrebări să nu mă mai gândesc 3 secunde înainte, să spun pur şi simplu ce gândesc. Deşi oamenii îmi spun că sunt naturală, eu am învăţat de la el să fiu şi mai firească.

 

Deşi el pare că se gândeşte înainte de a-mi răspunde.

M: El gândeşte în rusă şi de aceea. (râde) Chiar azi dimineaţă m-a întrebat: „Când cu Oana trebuie să ne întâlnim? (n.r. Dorian s-a născut în Chişinău)

 

Ce are Malvina unic, Dorian?

D: Mona e unică, clar. Am învăţat să văd lucrurile altfel. Am şi făcut un film în care m-a inspirat ea. E vorba de un scurt-metraj, „Piano, care urmează să apară.

 

Ce vă aşteaptă anul acesta?

D: „Love Building 2, scurtmetrajele „Kazimir şi „Piano şi dă Doamne să se întâmple un lucru pe care mi-l do­resc foarte mult profesional! Nu pot să spun acum despre ce e vorba. Eu un lucru pentru care chiar nu am dormit câteva săptămâni.

M: Pe mine mă aşteaptă mai mult timp liber, nu mai vreau să fiu în situaţia în care sunt în dimineaţa asta, mi-e pur şi simplu rău de la oboseală. Scopul numărul unu e mai mult timp liber.

 

 

OANA POPOIAG Foto RADU CHINDRIȘ

 

Machiaj: TRAVIATA PADURARU

Vestimentaţie şi accesorii Malvina:

Rhea Costa şi Malvensky

Vestimentaţie Dorian:

garderoba personală

Fotografiile au fost realizate la shoowroom Malvensky şi Rhea Costa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton