Interpreta hitului Jerusalema a ajuns, în premieră, în România. Unde va cânta și ce planuri are: „Abia aștept să încerc sarmalele”

 Borcilă Andreea
.

Interpreta hitului Jerusalema a ajuns, în premieră, în România. Artista de origine sud-africană Nomcebo Zikode va cânta într-un club faimos, de pe litoralul românesc. Cântăreața este invitatul special al unui întreg eveniment, ce va cuprinde atât prezentări de modă, gala de premiere, cât și concursul Miss Black Sea. Mai mult, vedeta abia așteaptă să încerce mâncarea tradițională românească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

În 2020, DJ-ul sud-african Master KG, împreună cu artista Nomcebo Zikode, au dat naștere mega hitului Jerusalema, cunoscută peste tot în lume. A fost lansată, inițial, în 2019, dar în pandemie a devenit virală, mai ales pe rețelele sociale. Oameni din diferite colțuri ale lumii s-au filmat în timp ce dansează și cântă pe melodia Jerusalema, în semn de solidaritate unii față de alții, în fața crizei de coronavirus.

nomcebo-zikode-8nomcebo-zikode-8

Nomcebo Zikode este interpreta hitului Jerusalema, care a făcut furori în pandemie. Ea a ajuns, pentru prima dată, în România și a transmis un mesaj emoționant.

Citește și: Lidia Buble a plâns când a mâncat o tarantulă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi este foarte scârbă…”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu casa și animalele Cristinei Țopescu, la 3 ani de la moartea ei:„Cam după ce a decedat…'

Citește și: Motivul pentru care Claudia Pavel este o mamă singură:„Niciodată n-am visat la ziua nunții și încă nu visez'

Citește și: Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Cum au fost surprinși cei doi:„Este senzațional aici'

Interpreta hitului Jerusalema a ajuns, în premieră, în România

Solista de origine sud-africană Nomcebo Zikode va cânta la Black Sea Excellence Awards Gala, din clubul Loft din Mamaia vineri, 26 august. Interpreta hitului Jerusalema, care a făcut înconjurul lumii, este invitatul special al unui întreg eveniment, ce va cuprinde atât prezentări de modă, cât și o gală de premiere și concursul Miss Black Sea. La ceremonia de decernare a premiilor, vor lua parte vedete din showbiz, dar și antreprenori de succes. La sfârșit, cu toții se vor bucura de o petrecere, unde se va cânta și dansa. Ajunsă în aeroport, artista Nomcebo Zikode le-a povestit jurnaliștilor de la Cancan planurile pe care le are la noi.

Este prima oară (n.r. când ne vizitează) și cred că o să iubesc țara asta. Nu am asta în plan (n.r. să vizitez Bucureștiul), trebuie să fiu prezentă la evenimentul Fashion TV. Sper ca oamenii să aprecieze muzica mea și cred că o să mă simt foarte bine cu lumea de aici. Cine nu știe cântecul Jerusalema? O să adore melodiile mele și, de asemenea, abia aștept să mănânc mâncare tradițională românească. Abia aștept să încerc sarmalele. Mă bucur să mă aflu în România, a fost mesajul artistei.

Sursă foto: Facebook, captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton