Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: "S-a urmărit denigrarea și distrugerea mea..."

 Raiciu Adriana
.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în centrul unui nou scandal, după ce omul de afaceri a susținut că nu a fost lăsat să plece cu cei doi copii în vacanță. Cântăreața vine și îi răspunde și chiar face acuzații grave acum la adresa bărbatului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Claudia Pătrășcanu continuă scandalul cu Gabi Bădălău. După ce omul de afaceri a susținut că fosta lui parteneră nu l-a lăsat să iasă din țară cu cei doi băieți și ar fi chemat chiar și Poliția de Frontieră, cântăreață face acuzații grave acum.

badalau-576×1024-1badalau-576×1024-1

Mai exact, aceasta susține că fostul ei soț ar fi încercat să îi întoarcă pe cei doi copii împotriva ei, ținându-le un discurs șocant. Claudia subliniază faptul că bărbatul le-a spus micuților că el i-a născut și el s-a ocupat în întregime de îngrijirea acestora. Iată ce alte declarații a mai făcut!

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii:'A înștiințat Poliția de Frontieră'

Citește și: Celia, primele detalii despre botezul fetiței.Când și unde va avea loc evenimentul

Citește și: Cum a comentat Mircea Badea apariția în costum de baie a Danei Budeanu:'Dânsa arăta într-un fel'

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încearcă să divorțeze de aproape trei ani, însă nu au ajuns la niciun numitor comun. Ba chiar mai mult, cei doi își aruncă cuvinte dure și se acuză reciproc. Recent, omul de afaceri a sugerat că fosta lui parteneră nu l-a lăsat să plece cu copiii în vacanță și a chemat Poliția de Frontieră.

Cântăreață vine și îi dă replică acum și face declarații șocante. Aceasta susține că Gabi încearcă să îi întoarcă pe cei doi băieți împotriva ei și chiar le-ar fi spus că mama lor trebuie să stea în Cer.

„Așa cum, acum 3 ani am făcut un anunț de disperare pentru că nu mai puteam și doar cei care trec prin asta pot înțelege, astăzi pot spune că renunț la a mai avea orice legătură cu omul care a ajuns să le spună copiilor noștri că:
-„tati v-a ținut în burtă';
-„tati v-a dat să mâncați la sân până nu mai puteam de durere și îmi curgea sânge';
-„tati s-a chinuit cu voi când îmi dădeați picioare în burtă';
-„tati v-a dat NAȘTERE!'.
Mama voastră trebuie să stea în Cer, nu aici pe Pământ.
Mama voastră nu are un iubit pentru că este urâtă!'
, a susținut Claudia Pătrășcanu că ar fi fost declarațiile lui Gabi Bădălău.

Totodată, Claudia Pătrășcanu a mai ținut să sublinieze faptul că nu a încercat niciodată să își țină departe copiii de tatăl lor.

Niciodată nu mi-am ținut copiii departe de tatăl lor și nici nu o s-o fac. Ba chiar vreau să vadă singuri realitatea…. Mereu s-a urmărit denigrarea și distrugerea mea emoțională. Pentru fel de fel de motive. Asta pentru a întoarce copiii împotriva mea.', a mai scris cântăreața în dreptul postării.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton