Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit: „Nu credeam că va veni și ziua în care...”

 Ifrim Georgiana
.

Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. La sfârșitul lunii iunie, soția lui Flick a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume o fetiță superbă. Pe rețelele de socializare, aceasta nu ezită să vorbească sincer despre experiențele prin care trece în rolul de mamă, chiar dacă unele dintre ele nu sunt tocmai plăcute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În data de 14 august, Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița. Micuța Eva-Maria a fost botezată în satul în care a copilărit și a fost botezat tatăl său. Chiar Domnul Rimă a făcut dezvăluirea, într-o confesiune emoționantă din mediul online. Pe contul său de Instagram, proaspăta mămică a publicat o fotografie cu fiica și i-a amuzat copios pe urmăritorii săi. Iată despre ce este vorba!

denisa-2denisa-2

Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Soția lui Flick este cunoscută pentru relația apropiată cu fanii pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a publicat o imagine cu fetișa ei care a stârnit un val de reacții din partea internauților.

Citește și: Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița într-un loc special:„Ne-am dus comoara în fața lui Dumnezeu'. Imagini de la eveniment

Citește și: Cum se decurcă Denisa Filcea, după ce a devenit mamă pentru prima dată:„Dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine…'

Citește și: Anda Adam face acuzații grave în scandalul evacuării din vila închiriată:”A spart ușa”

Citește și: Teo, totul despre noua ei emisiune, de la Kanal D:„Au fost niște schimbări. Nu va mai fi…'

Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții

Pe rețelele de socializare, Denisa Filcea a povestit un episod amuzant cu fiica sa și a postat o fotografie în susținerea celor spuse.

„Chiar nu credeam că va veni și ziua în care cineva se va kk pe una dintre rochiile mele preferate și eu am să râd, ba chiar mi se va părea drăguț. Dar tot ce ține de copiii noștri e drăguț, nu? Mămici, vi s-a întâmplat și vouă astfel de accidente? Unde erați și cum ați reacționat?

@flick_domnulrima a spus că nu voi avea curajul să postez asta, dar asta e viața mea acum și ador și iubesc fiecare secundă din ea, cu tot cu cacadandana.

Tot ce contează e că Eva Maria e sănătoasă, liniștită și fericită. Sunt mamă; acum îmi iau energia din râsete și pupici de bebe', a transmis Denisa Filcea pe pagina sa de Instagram.

Flick și Denisa și-au botezat fetița

Pe 14 august, fostul prezentator și soția sa și-au botezat fetița. Ceremonia a avut loc în satul în care a copilărit Flick, la biserica Sfânta Maria. Mai mult, Eva Maria a fost creștinată în aceeași cristelniță în care au fost creștinați și tatăl, bunica și străbunicul ei.

„Ne găsim, când vine seara,

Fericiți și ea și eu

Pentru că ne-am dus comoara

În fața lui Dumnezeu.

Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu’, a scris Flick pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton