Imagini cu Simona Halep din luna de miere. Unde s-a fotografiat sportiva

 Sutiu Theodora
.

Imagini cu Simona Halep din luna de miere. Jucătoarea de tenis s-a căsătorit cu Toni Iuruc la Constanța, iar acum cei doi se află luna de miere. Sportiva și soțul ei își petrec vacanța de după nuntă la Bodrum, Turcia, o destinație preferată de îndrăgostiții din întreaga lume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Imagini cu Simona Halep din luna de miere. În urmă cu puțin timp, sportiva a publicat, pe rețelele de socializare, primele imagini din luna de miere care ca fi de fapt mai scurtă pentru că jucătoarea de tenis e nerăbădătoare să revină pe teren.

halep-1-2halep-1-2

Îmbrăcată lejer, într-o cămașă cu dungi și o pereche de pantaloni scurți, Simona Halep apare pe o barcă, în largul Mării Egee. Așa cum puteți vedea și în imaginile de mai sus, fericirea i se citește pe chip.

Imagini cu Simona Halep din luna de miere. Cine a divulgat destinația

Imagini cu Simona Halep din luna de miere. Cei doi proaspăt căsătoriți nu au ales o destinație exotică pentru a petrece luna de miere, spre surprinderea tuturor.

Imagini cu Simona Halep din luna de miere. Locul în care se relaxează cuplul a fost dezvăluit de o campioană olimpică – este vorba de canotoarea Simona Radiș, cea care o postat o fotografie alături de Simona Halep la aeroport.

„Ce coincidență. Același nume, același avion', a fost postarea medaliatei cu aur de la Tokyo, care se îmbarcase în avionul cu destinația Bodrum, Turcia.  

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase: „O să i-o dau!'

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: „A ales o ținută extrem de…’

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 41 de ani! Și-a sărbătorit ziua de naștere în România, fără Salman Khan

Citește și: Loredana Groza neagă că are COVID-19 și că e internată în spital:„ Am avut nişte probleme…

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Simona Halep, care pe 27 septembrie va împlini 30 de ani, s-a căsătorit cu Toni Iuruc într-un decor de vis, după cum chiar ea a recunoscut printr-o postare pe social media.

Cununia religioasă și nunta vor avea loc la anul. Antrenorul Darren Cahill nu a putut ajunge şi a postat un mesaj: „Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”

Simona s-a simțit foarte bine la petrecere, care a fost animată printre alții de Loredana Groza și de către Dan Bitmann și la care a fost ales un menu de cinci stele. Sportiva a dansat, a cântat și le-a arătat celor aproximativ 300 de invitați că trăiește un moment unicat, scrie DigiSport.

Cel mai frumos cadou de nuntă pe care l-a primit

Simona Halep a dezvăluit ce cadou, dintre cele primite la nuntă, i-a plăcut cel mai mult. Darurile au venit din partea unei foste campioane, pe care sportiva o apreciază foarte mult.

Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ„, a declarat Simona Halep.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton