Andreea Bănică și-a concediat soțul: „Ne certam non-stop”

 Martin Lorena
.

Andreea Bănică și-a concediat soțul! Vedeta împreună cu Lucian Mitrea au o căsnicie lungă și fericită, însă nu a fost întotdeuna așa. Artista a dezvăluit motivul pentru care în urmă cu câțiva ani a fost nevoită să își concendieze propriul soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și soțui ei au avut parte de multe momente frumoase împreună, dar și de experiențe mai puțin fericite. Cei doi au recunoscut că au trecut printr-o perioadă în care certurile erau la ordinea zilei, motiv pentru care artista a fost nevoită să pună piciorul în prag!

WhatsApp-Image-2021-09-22-at-14.28.08WhatsApp-Image-2021-09-22-at-14.28.08

Diva a povestit despre momentele în care soțul ei îi era impresar, dar și cum a ajuns la concluzia că nu poate lucra împreună cu acesta. Lucian Mitrea nu a avut niciun cuvânt de spus în fața frumoasei sale soții.

Citește și: Andreea Bănică a ieșit pe stradă într-o ținută transparentă.Fotografia a stârnit multe comentarii

Citește și: Andreea Bănică, atacată înainte să urce pe scenă:„M-am bătut cu un TIR-ist'

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, absentă la botezul fratelui său:„Nu am vrut…'

Citește și: Alexandra Nechita a născut un băiețel.Ce nume a ales pentru fiul ei

Andreea Bănică și-a concediat soțul

Chiar dacă sunt cunoscuți precum un cuplu perfect, Andreea Bănică și soțul ei au trecut și prin momente mai puțin prielnice. Timp de mulți ani, Liviu Mitrea a fost impresarul frumoasei artiste, însă a fost…concediat. Blondina a recunoscut că timpul petrecut doar împreună strica căsnicia și provoca foarte multe certuri. Astfel, aceasta a fost nevoită să îl demită din funcția de impresar chiar pe soțul ei.

Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva', spunea Lucian Mitrea, pentru Antena Stars.

Secretul unei căsnicii fericite

Andreea și Lucian formează un cuplu de mai bine de 26 de ani. Cei doi au împreună o fată și un băiat și se bucură în fiecare zi de viața de familie. Aceștia au recunoscut că nu au găsit secretul pentru o căsnicie de lungă durată, dar afirmă că între ei există o chimie foarte puternică.

Un alt factor benefic pentru relația lor este programul Andreei Bănică. Aceasta, precum toți artiștii, nu se află mereu acasă. Acest lucru i-a apropiat și mai mult pe cei doi deoarece încă știu cum se simte dorul de persoana iubită.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton