Ciprian Marica a înșelat-o pe Ilinca Vandici cu Bianca Drăgușanu, iar prezentatoarea TV chiar a vorbit despre asta: "Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul!"

 Lupescu Anca
.

Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei României, a fost prins în timp ce își înșela iubita, împreună cu care are doi copii, cu o femeie căsătorită.  Fostul fotbalist a avut o relație și cu Ilinca Vandici, pe care a înșelat-o, la rândul său, cu o ată femeie. 

Prima-reacție-a-lui-Marica-după-ce-a-fost-prins-în-flagrant-cu-nora-unui-important-om-de-afaceri.-Fanii-au-rămas-mască-2-1280×720Prima-reacție-a-lui-Marica-după-ce-a-fost-prins-în-flagrant-cu-nora-unui-important-om-de-afaceri.-Fanii-au-rămas-mască-2-1280×720

Citește și: Ilinca Vandici a decis să spună tot. Vedeta de la Kanal D vorbește despre înșelat și depresia postnatală

„Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă. Însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?»', spunea Ilinca Vandici anul trecut.

 Ilinca Vandici a suferit enorm din cauza fotbalistului cu care a avut o relație și despre care spunea, la vremea respectivă, că ar putea fi „iubirea vieții ei'. 

Mai târziu, Ilinca a vorbit despre această relație, care a durat doi ani. 

Citește și: Cum arată Ilinca Vandici fără machiaj. Prezentatoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” nu se teme să-și arate frumusețea naturală

Deși la început Ilinca Vandici a fost destul de rezervată în declarații, mai târziu, prezentatoare tv a recunoscut că a fost înșeată. 

„Da, ne-am despărțit. E dureros, dar viaţa merge înainte. Motivul rupturii nici noi nu îl ştim exact, probabil suntem mult prea tineri şi fiecare e preocupat de cariera lui. Şi distanţa şi-a spus cuvântul. Nu contează cine pe cine a lăsat, contează că ne-am despărţit. Niciodată nu ne-am certat serios', declara Ilinca, imediat după despărțire. 

Ciprian Marica, mesaje către femei din showbiz

Ciprian Marica i-a trimis mesaje Adelinei Pestrițu. Pentru că ea nu a răspuns, fotbalistul a trecut la Bianca Drăgușanu, sperând să aibă mai mult noroc. 

„Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă. Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost', a spus Ilinca Vandici. 

Cât despre povestea cu Bianca, tabloidele au scris că blonda se afla în Turcia pentru filmările show-ului Burlăcița, atunci când a decis să petreacă 2 zile cu fotbalistul în Antalya.

Un grup de români i-a văzut pe cei doi la hotel și i-au recunoscut. Concurenții de la Burlăcița au fost extrem de supărați, după ce escapada Biancăi a apărut în presă. 'Nu trebuie să le dau lor explicații. E problema mea dacă sunt sau nu cu cineva', s-a aparat vedeta la vremea aceea.

Citește și: Cine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica. Au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată

Ciprian Marica a avut o relație și cu Gina Pistol, în 2009, iar în prezent, fostul fotbalist are o relație cu Ioana Marcu, împreună cu care are și doi băieți. Cei doi nu s-au căsătorit, pe motiv că nu au avut niciodată discuții în acest sens, iar un act nu schimbă cu nimic o relație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton