Bebe Cotimanis a filmat un clip senzațional alături de iubita sa pe acoperișul casei. Materialul care face referire la Klaus Iohannis a devenit viral!

 Oana Popoiag
.

Bebe Cotimanis face atmosferă și acasă, nu doar pe scena teatrului. Aflat în izolare cu partenera sa și fiica acesteia, actorului i-a venit ideea să facă un clip de pandemie, iar rezultatul a devenit viral, făcându-i pe mulți să râdă până la lacrimi. Îmbrăcați în pijamale și suiți pe acoperișul casei, cei trei au dansat pe un mixaj făcut după unul din discursurile lui Klaus Iohannis.

Bebe Cotimanis este cunoscut pentru talentul său actoricesc, dar, ca restul colegilor de breaslă, din cauza măsurilor de restricție impuse de pandemia de coronavirus, în această perioadă nu își poate face meseria.

Aflat în izolare, actorul a găsit, totuși, o modalitate prin care să-și exercite talentul, ajutat fiind de iubita sa, Iulia Dumitru, și de fiica acesteia, Ada Dumitru. Cotimanis este protagonistul unui clip care a devenit viraj, făcându-i pe mulți să râdă până la lacrimi.

Bebe Cotimanis, protagonistul unui clip viral

În clipul filmat acasă, cu cadre luate inclusiv pe acoperiș, cei trei poartă pijamale și se mișcă pe un mixaj realizat de Cătălin Tamazlicaru, după unul din discursurile lui Iohannis cu privire la pandemie, din martie. Este vorba despre celebra frază ' Vă spun acelaşi lucru pe care îl spun şi experţii şi medicii: Staţi acasă!'.

'A devenit viral clipul. Istoria clipului e scurtă: stând acasă, ne-au apucat pandaliile din cauza pandemiei. Şi am zis să facem ceva să ne exteriorizăm şi noi dacă nu mai avem scena sub picioare. Ada Dumitru, fiica noastră, este cea care a mixat imaginile. Nu am putut dormi de râs, după ce am văzut imaginile pe la două noaptea. Filmările au fost făcute la noi acasă în comuna Budeasa. Filmarea nu a durat mai mult de două ore. Ne-a ajutat şi Marian Jinga, care ne-a filmat pe toţi trei. La montare s-a lucrat vreo douăsprezece ore. Materialul brut era mult mai mare. Mesajul nostru este: orice ar fi, cu zâmbetul pe buze! Râsul este cel mai bun medicament în perioada asta', a declarat Bebe Cotimanis pentru Adevărul.

Bebe CotimanisBebe Cotimanis

Foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton