Sorin Bontea, câștigătorul Asia Express, dezvăluie care este cel mai mare vis al său! "Eu i-am propus soției să..."

.

Sorin Bontea a câștigat Asia Express alături de colegul său de echipă, Răzvan Fodor, și toată lumea este curioasă cum și-a propus să cheltuiască banii câștigați. Chef Bontea are planuri mari!

Deși nu au plecat în cură la Asia Express ca prim favoriți, iată că Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat nu doar un imens capital de simpatie, ci și premiul de 30.000 de euro. Desigur, împărțit la doi, suma care îi revine fiecăruia nu e uriașă, însă carismaticul chef are planuri mari de viitor…

În ceea ce privește marele său vis, desigur mai are de așteptat ceva, însă asta nu-l împiedică pe Sorin Bontea să viseze frumos. Invitat la XtraNight Show, acesta a povestit că marele său vis este să-și cumpere o insulă în Caraibe și să-și construiască acolo un băruleț.

'Îmi doresc un băruleț în Caraibe. Acolo mi se pare viața foarte simplă. Eu i-am propus soției să vindem tot ce avem, dar am zis că deocamdată nu', a povestit Bontea. „Douăzeci de metri de plajă, un băruțel, trei hamace pe-acolo, eu să dau la pește, plus să vină banii… Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea la fel', a descris el imaginea idilică la care visează.

Deocamdată însă, chef Bontea se ocupă de marea lui pasiune, gătitul, dar și de televiziune, despre care recunoaște că îi place. Cu siguranță însă își va vedea cândva visul împlinit, cu atât mai mult cu cât fiica lui îi calcă pe urme, fiind pasionată de cofetărie.

Fiica lui Sorin Bontea vrea să devină cofetar

Deși tatăl ei a declarat de nenumărate ori că nu este expert în deserturi, Miruna (16) și-ar dori să se specializeze în acest domeniu. Și este deja atât de bună, încât nici tatăl ei nu și-a dat seama când a mâncat un desert din mâinile fiicei sale.

,,Cine să vină să ne dea lava cake cu dulceață de trandafiri? Eu cred că e băiat. Un tânăr la 16, 17 ani’, spunea, amuzat, Sorin Bontea, după ce a gustat prăjitura pregătită de fiica lui.

,,Ei sunt foarte critici, dacă aș lua cuțitul ar însemna foarte mult pentru mine. Vreau să iau unul de la tata, îmi doresc mult asta. Mi-ar dovedi că el chiar vorbește serios atunci când îmi spune că sunt talentată și că gătesc bine. Vreau să fie mândru de mine’, mărturisea Miruna, la Chefi la cuțite. Dar cum tatăl ei o consideră deja specialista casei în privința dulciurilor, începutul e promițător.

bontea-si-miruna-1bontea-si-miruna-1

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton