Ilinca Vandici a încins internetul. Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil" s-a pozat în costum de baie

 Pirvu Cristina
.

Ilinca Vandici, imediat după ce s-au încheiat filmările la sezonul 5 „Bravo, ai stil”, a plecat în vacanță cu familia. Iată ce destinație a ales și în ce ipostază provocatoare s-a afișat!

Ilinca Vandici a avut un program extrem de încârcat în ultima perioadă. Mergea la Kanal D pentru a filmat edițiile emisiunii pe care le-a prezentat și de multe ori ajungea noaptea acasă, nu mai vedea lumina zilei. Uneori, aceasta era nevoită să meargă și la shootinguri pentru anumite produse pe care le promova.

Iată că acum s-a încheiat sezonul emisiunii „Bravo, ai stil” și a plecat în vacanță. Alături de soț și de băiețelul lor, aceștia au ales Grecia. Acolo se relaxează la soare, la piscină. Ea s-a pozat într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat formele la vedere. Fanii au reacționat și i-au urat vacanță plăcută.

„Admiră priveliștea! #soare #vacanta #travel #grecia #skiathos #relax#love #blessed🙏 #happy #enjoy #life #family”, a scris vedeta în mediul online.

Ilinca VandiciIlinca Vandici

Ilinca Vandici, declarații sincere despre al doilea copil. Vrea o familie mare: „Când Zian va înțelege perfect lucrurile'

Ilinca Vandici a născut în iulie 2017 un băiețel perfect sănătos. Întreaga familie a fost în culmea fericirii. Mezinul familiei a crescut, împlinește curând 2 anișori, iar părinții se gândesc la o surioară sau un frățior. Iată când se va întâmpla, când Ilinca Vandici va deveni mamă pentru a doua oară. 

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton