Melania Medeleanu, despre chinul prin care a trecut știind că nu poate avea copii: ”Nu știți cât de tare doare!”

 Oana Popoiag
.
Melania MedeleanuMelania Medeleanu

Sunt deja șase luni de când Melania Medeleanu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și de când corpul ei, condamnat la infertilitate, a dovedit că miracolele sunt posibile. Vedeta a vorbit fără perdea despre chinul prin care a trecut știind că nu poate face copii și despre decizia de se îndrepta către adopție, procedură care i-a băgat multe bețe în roate.

La 41 de ani, Melania Medeleanu este o femeie extrem de fericită. Nu doar că face minuni cu tabăra sa, Magicamp, dedicată copiilor cu grave probleme de sănătate, dar a devenit mamă în urmă cu șase luni. Întâmplare care, în viața sa, s-a dovedit a fi rezultatul unui miracol în toată puterea cuvântului, având în vedere că vedeta primise de la medici o veste înfiorătoare: nu poate avea copii. Minunea s-a produs, iar la începutul acestui an, după ce a ținut secretă sarcina până în ultimul moment, a născut un băiețel.

Melania Medeleanu, despre infertilitate și procedura de adopție

Melania a vorbit într-un interviu pentru life.ro cât de mult a suferit că nu poate avea copii și cum s-a produs minunea la 40 de ani, când nu mai avea nicio speranță. 'Nu-mi aduc aminte de nici măcar o zi în viața mea în care să nu fi vrut copii. De când mă știu, de când eram copil, mă vedeam mamă', a dezvăluit Melania Medeleanu.

Mai mult decât atât, ca multe alte femei, Melania a fost întrebată deseori de-a lungul timpului de ce nu face copii. 'Există un singur cuvânt potrivit aici: dureros. Și mai e ceva care adâncește și dă nuanțe acestui dureros. Sunt toate întrebările din jur: „nu faci și tu un copil?' sau „să pui cariera pe primul plan și să nu faci un copil înseamnă că nu pricepi ce este important în viață !?' Întrebările și etichetările astea sunt crunt de dus, este absolut înfiorător să le auzi. Dacă îmi permite cineva un sfat, de câte ori vă vine să puneți întrebări de acest gen, închideți gura! Nu știți în ce loviți și cât de tare doare', a povestit vedeta în cadrul aceluiași interviu.

Vedeta era atât de convinsă că nu poate avea copii, după cum fusese informată de către medici, încât, înainte să afle că minunea s-a întâmplat, decisese să adopte. Și aici s-a lovit de probleme, procedura dovedindu-se greoaie și plină de obstacole. 'Eu nu am ajuns în procedura de adopție din cel puțin două motive: unul e că, deși am certificatul de părinte adoptator de mai bine de un an, n-am fost chemată să văd nici măcar un copil. Și n-am cerut un copil de până într-un an sau care să fie blond, cu ochi albaștri. Pe de altă parte,  l-am primit pe Radu, acest dar uriaș, și am fost atât de copleșită încât n-au mai încăput alte lupte. Sunt însă pregătită să reiau demersurile și, cine știe, poate într-o zi, familia noastră se va mări și în acest fel', a povestit Melania.

Foto: Unica, Facebook

Citește și:

Pare sănătoasă tun, dar are probleme serioase! Boala neștiută a Denisei Nechifor, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu

Ce soră frumoasă are Ioana Ginghină! Cele două seamănă foarte bine

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton